25 χρόνια Active Member. Συναυλία και νέες ηχογραφήσεις με φυσικά όργανα

25 χρόνια Active Member. Συναυλία και νέες ηχογραφήσεις με φυσικά όργανα
Active Member perform their last concert `Outro`, in Athens, on Nov. 7, 2015 / Active Member `Outro`, , 7 , 2015 Lefteris Partsalis / SOOC

Ακούστε παλιά κομμάτια των Active Member με φυσικά όργανα σε νέες studio παραγωγές. Η συναυλία για τα 25 χρόνια από την ίδρυση του γκρουπ (Vids)

Ήταν 7 Νοεμβρίου του 2015 όταν ο B.D.Foxmoor και οι Active Member αποχαιρετούσαν το κοινό τους από το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

Πεπεισμένος ότι κάνει την κατάλληλη κίνηση στην κατάλληλη στιγμή, ο B.D.Foxmoor αποφάσιζε τότε να σταματήσει για πάντα την μουσική διαδρομή του γκρουπ και να διοχετεύσει τη δημιουργικότητά του σε άλλα project μαζί με τη Γιολάντα (Sadahzinia).

Πριν λίγες ημέρες όμως ανακοινώθηκε το νέο live των Active Member για τα 25 χρόνια από την ίδρυση του γκρουπ. Πώς εξηγεί ο ίδιος την απόφαση του; “Η ζωή έρχεται συχνά να εκθέσει εσένα τον ίδιο για τις αποφάσεις σου και να σου αποδείξει επίμονα ότι η αρχική απόφαση ήταν ένα τραγικό λάθος για εσένα τον ίδιο και για όσους αγαπούν το γκρουπ”.

“Στο κομβικό σημείο αυτό που η ζωή απαιτεί, ή κάνεις ότι δε συμβαίνει τίποτα: κι έτσι ικανοποιείς τους λιγόψυχους παρατηρητές ότι είσαι συνεπής στα πρότερα λόγια, ή περιφρονείς όλους αυτούς και προχωράς με τον τρόπο σου και χωρίς να σκέφτεσαι το τίμημα”, ανακοινώνεται από τους Active Member.

“Και η απόφαση για μια συναυλία στις 20 Ιουνίου του 2017 στο Θέατρο Πέτρας της Πετρούπολης, συμπίπτει α) με την επέτειο για τα 25 χρόνια από την ίδρυση του γκρουπ, β) με την παγκόσμια ημέρα προσφύγων, και γ) γιατί πριν δυο χρόνια ίδια μέρα έχασαν έναν αδερφό… Τι θα συμβεί στο μέλλον σχετικά, είναι πάντα επιλογή των  Active Member, τόσο ως προς τη δράση όσο και ως προς το πώς θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους. Μάλλον με τον παλιό καλό τρόπο”.

Από το OUTRO του 2015:

Τιμή εισιτηρίων στην προπώληση: Από 7 ευρώ

Διάθεση εισιτηρίων από το δίκτυο viva.gr

Ακούστε παλιά αγαπημένα κομμάτια των Active Member σε νέες studio ηχογραφήσεις με φυσικά όργανα:

Φωτογραφία: SOOC

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα