Με αγωνιστικά γονίδια η Skoda Fabia Combi R5 (βίντεο)

Με αγωνιστικά γονίδια η Skoda Fabia Combi R5 (βίντεο)

Η Fabia Combi R5 ήταν ένα από τα πέντε σβέλτα μοντέλα της Skoda στο Worthersee και συνάμα ήταν και η πιο ενδιαφέρουσα.

Η εφετινή συγκέντρωση στο Worthersee που αφορά σε όλες τις γρήγορες εκδόσεις των μαρκών που λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα της VW, έφερε στο προσκήνιο μια  εντυπωσιακή πρόταση από την Skoda, την ολοκαίνουργια Fabia Combi R5.

Η  Fabia Combi R5 ήταν ένα από τα πέντε σβέλτα μοντέλα της Skoda στο Worthersee και συνάμα ήταν και η πιο ενδιαφέρουσα.

Βαμμένο σε ένα εντυπωσιακό, άσπρο, πράσινο και μαύρο χρώμα η R5 Combi αποκαλύφθηκε στη σκηνή με τη συνοδεία πέντε όμορφων κοριτσιών με ψηλά τακούνια και σέξι κοστούμια.

Το αυτοκίνητο, σε σχέση με το συμβατικό μοντέλο, διαθέτει νέο εμπρός μέρος με ένα πιο ογκώδη μπροστινό προφυλακτήρα και μεγάλη εισαγωγή αέρα. Το καπό διαθέτει γρίλιες εξαερισμού, και τα φτερά «φούσκωσαν» αρκετά προκειμένου να χωρέσουν τις αγωνιστικών προδιαγραφών ζάντες των 18-ιντσών.

Κάτω από το καπό υπάρχει ένας επίσης αγωνιστικών προδιαγραφών κινητήραν τούρμπο 1.6 λίτρου, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η μεγάλη αεροτομή και ο τεράστιος προφυλαχτήρας που ενσωματώνει την τοποθετημένη στο κέντρο, εξάτμιση.

Το εσωτερικό είναι ακριβώς όπως αυτό της πραγματικής αγωνιστικής R5, με ένα κανονικό roll cage, πάνελ από ανθρακονήματα, κλπ.

Επίσης παρόντες στο Worthersee ήταν η Skoda FUNstar, την οποία η Skoda περιγράφει ως «αυθάδες pickup με βάση το Fabia”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα