Ντύθηκε Ρακιντζής και τραγούδησε το S.A.G.A.P.O. στη νύφη

default image

Ο γαμπρός ντύθηκε Μιχάλης Ρακιντζής και έφερε τη Eurovision στον γάμο του. Δείτε το επικό βιντεάκι (Vid)

Ποια Eurovision και ποια Βιέννη; Εδώ το ζούμε eurovisionικά στους γάμους και στα γλέντια μας.

Ο γαμπρός της χρονιάς είναι αναγνώστης του NEWS 247 και μας έστειλε τον φόρο τιμής του στον Μιχάλη Ρακιντζή και την υπέροχη αφιέρωση του στη σύζυγο του, από το γαμήλιο γλέντι που έστησε εκείνος και η παρέα του με το ιστορικό πλέον,  S.A.G.A.P.O.

Εδώ το κορυφαίο χορευτικό:

Το βίντεο μας εστάλη με αφορμή τη ψηφοφορία μας για το χειρότερο τραγούδι που έχει λάβει μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision.

Παραδόξως, στην πρώτη θέση του “Χρυσού Βατόμουρου”, είναι το S.A.G.A.P.O. Ωστόσο, όπως φαίνεται ο Μιχάλης έχει τους φανατικούς οπαδούς του και δικαιώνεται ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Το email του φίλου μας άλλωστε αναφέρει:

“Είδα τα αποτελέσματα στις ψηφοφορίες στα πολύ ωραία άρθρα που κάνατε για τη Εurovision. Δε ξέρω άν το S.A.G.A.P.O. είναι η χειρότερη συμμετοχή της Eurovision ( αν και στην άλλη ψηφοφορία το βγάλαμε 4η καλύτερη ελληνική συμμετοχή), σίγουρα όμως έχει μείνει στην ιστορία και αν οι Ευρωπαίοι είχαν την ίδια αίσθηση του χιούμορ με εμάς, θα έπρεπε να το είχαν βγάλει πρώτο!

Εμείς επειδή αγαπάμε το πανηγύρι της Eurovision και το χαβαλέ που το συνοδεύει, προσπαθήσαμε να κάνουμε μια αναπαράσταση του S.A.G.A.P.O με δικά μας στοιχεία στο γαμήλιο πανηγύρι, και πέσαν βροχή τα 12άρια! Ελπίζω να σας αρέσει και να μας δώσετε εσείς και οι αναγνώστες σας τη δική σας βαθμολογία”.

12 πόντους και συγχαρητήρια λοιπόν στον γαμπρό, από τη συντακτική ομάδα του NEWS 247!

(Δεν δημοσιεύουμε τα προσωπικά του στοιχεία για προφανείς λόγους)

Βίντεο-Φωτογραφία από: dimogiannis.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα