Ημέρα για γερά νεύρα για τους οδηγούς λόγω Ολάντ, καιρικού και πορειών!

Ημέρα για γερά νεύρα για τους οδηγούς λόγω Ολάντ, καιρικού και πορειών!

Αν το πρωί έμοιαζε εφιαλτική η κατάσταση στους δρόμους της Αττικής το απόγευμα θα μετατραπούν σε κόλαση! Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Αν μπορείτε να αποφύγετε να κινηθείτε σήμερα με το αυτοκίνητό σας θα είναι η μεγαλύτερη χάρη που θα κάνετε στον εαυτό σας! Εξαιτίας της κακοκαιρίας από το πρωί η κατάσταση με την κυκλοφορία στους δρόμους της Αθήνας είναι χαοτική αλλά από τις 5 το απόγευμα και μετά θα ξεπεράσει κάθε εφιάλτη…

Στις 5 το απόγευμα και ενώ σήμερα είναι δεκάδες τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, εξαιτίας της κακοκαιρίας, θα φτάσει ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ στον διεθνή αερολιμένα  Ελ. Βενιζέλος. Από εκεί η αυτοκινητοπομπή του θα κινηθεί με μεγάλες ταχύτητες όπως ακριβώς είχε γίνει και με την Μέρκελ από το αεροδρόμιο, διαδοχικά μέσω της Αττικής Οδού, στην Λ. Κατεχάκη, Μεσογείων, Βασιλίσσης Σοφίας έως το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο.

Περισσότεροι από 2.500 αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες έχουν επιφορτιστεί σήμερα με τα μέτρα ασφαλείας για τον Γάλλο Πρόεδρο, ενώ διαδοχικά όσο θα κινείται η αυτοκινητοπομπή του θα κλείνουν εντελώς οι δρόμοι από τους οποίους θα διέρχεται, μέχρι να απομακρυνθεί εντελώς και μετά θα δίνονται στην κυκλοφορία.

Και ενώ οι οδηγοί που θα έχουν την ατυχία να βιώσουν αυτή την κατάσταση σε μερικές ώρες, στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να  κλείσουν και δρόμοι γύρω από την Ομόνοια, ανάλογα με την προσέλευση του κόσμου, εξαιτίας προγραμματισμένης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ. Γι αυτό λοιπόν οπλιστείτε με υπομονή σήμερα και εάν αυτό είναι δυνατό αποφύγετε πάση θυσία να κινηθείτε στο κέντρο της Αθήνας της ώρες που ακολουθούν!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα