Τον Σεπτέμβριο η πρεμιέρα του νέου Mazda MX-5

Τον Σεπτέμβριο η πρεμιέρα του νέου Mazda MX-5

Μπορεί στην Ελλάδα ένα από τα σημαντικότερα θέματα των τελευταίων ημερών να είναι η πτώχευση της αντιπροσωπείας της Mazda, σε παγκόσμιο επίπεδο όμως η ιαπωνική φίρμα ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του νέου ΜΧ-5.

Σε μια χρονιά στην οποία το δημοφιλες ΜΧ-5 γιορτάζει τα 25 χρόνια του, η Mazda ετοιμάζεται παράλληλα για την πρεμιέρα της νέας γενιάς του μοντέλου με την ιαπωνική εταιρία να προτίθεται να δώσει ιδιαίτερη λαμπρότητα στο γεγονός.

Με δεδομένο ότι το MX-5 είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα παγκοσμίως, ο κατασκευαστής από τη Χιροσίμα ανακοίνωσε ότι η νέα γενιά του εξαιρετικού roadster θα κάνει ταυτόχρονη πρεμιέρα σε πολλά μέρη του πλανήτη, στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στις ΗΠΑ,ι στην Ιαπωνία και στην Ευρώπη, και πιο συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη.

Η καριέρα του ΜΧ-5 ξεκίνησε το 1989, και είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις διθέσιο καμπριολέ στην ιστορία της αυτοκίνησης, με πωλήσεις που ξεπέρασαν τις 945.000 κομμάτια. 

Η Mazda κρατά επτασφράγιστο μυστικό ότι αφορά στο νέο της δημιούργημα. Τόσο σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση, όσο και στους κινητήρες και τα λοιπά μηχανικά μέρη.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Σεπτέμβριο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα