Φωτιά σε περιαστικό δάσος στην πόλη της Ζακύνθου

Φωτιά σε περιαστικό δάσος στην πόλη της Ζακύνθου
Πυρκαγιά σε σκάφος στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ από τη θάλασσα ειδικό πλοιάριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προσέγγισε το φλεγόμενο σκάφος. Eurokinissi

Η φωτιά είναι αρκετά κοντά σε σπίτια, ωστόσο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν αναπτυχθεί έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα

Σε εξέλιξη βρίσκεται νέα πυρκαγιά που ξέσπασε στις 7 το απόγευμα της Κυριακής σε περιαστικό δάσος πάνω από τη πόλη της Ζακύνθου στην περιοχή Μπόχαλη.

Η φωτιά είναι αρκετά κοντά σε σπίτια, ωστόσο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν αναπτυχθεί έτσι, ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο και θα συνεχίσουν μέχρι να δύσει ο ήλιος.

Υπενθυμίζεται πως στην περιοχή παραμένει κλιμάκιο που ερευνά τους δεκάδες εμπρησμούς που έχουν πλήξει το νησί από την αρχή της φετινής αντιπυρικής περιόδου έως σήμερα.

Την ίδια ώρα μαίνεται πυρκαγιά στην περιοχή Βοτονόσι Μετσόβου, σε δύσβατο σημείο και χαράδρα, δίχως να απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 5 άτομα πεζοπόρο.

(Φωτό αρχείου)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα