Λεβέντης: η Αριστερά έγινε Δεξιά και η Δεξιά αριστερίζει

Λεβέντης: η Αριστερά έγινε Δεξιά και η Δεξιά αριστερίζει

Μόνο εμένα δέχονται στα καφενεία, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ κινδυνεύουν, λέει ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Τις μεταστροφές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ στηλίτευσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατά τη συζήτηση της κύρωσης της σύμβασης για την παραχώρηση του ιπποδρομιακού στοιχήματος στον ΟΠΑΠ.

Με αφορμή την κύρωση της συμφωνίας ο κ. Λεβέντης καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι άρχισε τις «ιδιωτικοποιήσεις». «Που βαδίζει η χώρα; Η αριστερά έχει γίνει δεξιά» είπε σκωπτικά ο κ. Λεβέντης θυμίζοντας τις παλαιότερες κινητοποιήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα κατά των ιδιωτικοποιήσεων.

Πρόσθεσε, όμως, και ότι «η δεξιά αριστερίζει όταν είναι στην αντιπολίτευση» και σημείωσε ότι και οι τέσσερις υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ μιλούν ταυτόχρονα και για το κέντρο και για τη δεξιά. «Δεν καταλαβαίνω αυτό το σάντουιτς του κέντρου με τη δεξιά ποιος θα το φάει;» διερωτήθηκε και σημείωσε ότι η Δεξιά σημαίνει «δερβέναγες και επιστροφή στα φαντάσματα».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ισχυρίστηκε, όμως, και ότι πλέον είναι ο μόνος πολιτικός που μπορεί να πηγαίνει ελεύθερα στα καφενεία χωρίς να κινδυνεύει από τους δυσαρεστημένους πολίτες. «Γυρίζω στα καφενεία και μου λένε ότι “μόνο εσένα δεχόμαστε επειδή είσαι ο Λεβέντης. Αν έρθει η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα φάνε ξύλο» τόνισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα