Όσοι πιστοί προσέλθετε: Στο “σφυρί” 14 τουριστικά ακίνητα σε όλη τη χώρα

Όσοι πιστοί προσέλθετε: Στο “σφυρί” 14 τουριστικά ακίνητα σε όλη τη χώρα

Ποια είναι τα 14 ακίνητα που προωθούνται από το ΤΑΙΠΕΔ για αξιοποίηση ως ξενοδοχειακές μονάδες τύπου Boutique Hotel. Μέσα στο 2014 η ολοκλήρωση του διεθνούς διαγωνισμού

Την έναρξη διεθνούς διαγωνισμού για την αξιοποίηση 14 ακινήτων σε όλη την Ελλάδα, ανακοίνωσε την Τρίτη (01/07) το ΤΑΙΠΕΔ, με σκοπό την ανάπτυξη τους ως ξενοδοχειακές μονάδες τύπου Boutique Hotel.

Η ομάδα περιλαμβάνει τα εξής ακίνητα: Το “Αρχοντικό Ευαγγελινάκη” στις Μηλιές Νοτίου Πηλίου, το “Αρχοντικό Μουσλή” στην Μακρυνίτσα Βόλου, το “Αρχοντικό Ξηραδάκη” στην Μακρυνίτσα Βόλου, το “Ξενία Άνδρου” στη Χώρα Άνδρου, το “Ξενία Βυτίνας” στη Γορτυνία, το “Ξενία Έδεσσας” στην πόλη της Έδεσσας, το “Ξενία Θάσου” στον Λιμένα Θάσου, το “Ξενία Κοζάνης” στην πόλη της Κοζάνης, το “Ξενία Κομοτηνής” στην πόλη της Κομοτηνής, το “Ξενία Πλαταμώνα” στην εθνική Πατρών-Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων στην Πιερία, το “Ξενία Τσαγκαράδας” στην Τσαγκαράδα Ζαγοράς, το “Σανατόρια Αγίας Ελεούσας” στη Ρόδο, το “Σανατόρια Μάνα”στη Γορτυνία και τη “Villa de Vecchi” στη Ρόδο.

Η αξιοποίηση, όπως τονίζεται, αφορά πώληση κατά κυριότητα για κάποια από αυτά, σύσταση και μεταβίβαση δικαιώματος επιφανείας για 99 έτη και μεταγενέστερη μεταβίβαση πλήρους κυριότητας επί τμήματος του ακινήτου για κάποια άλλα, σύσταση και μεταβίβαση δικαιώματος επιφανείας για 99 έτη και μίσθωση για 50 έτη.

Ο διαγωνισμός αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2014, με την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών να έχει οριστεί η 30η Σεπτεμβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα