Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο

15-10-2011-ΑΘΗΝΑ-Αεροπορική επίδειξη πραγματοποιήθηκετο μεσημέρι στην παραλία του Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο, από το ακροβατικό σμήνος Breitling Jet Team. Η επίδειξη γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού για τα 100 χρόνια από την ένταξη του αεροπορικού όπλου στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Η αεροπορική επίδειξη, εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού για τα 100 χρόνια από την ένταξη του αεροπορικού όπλου στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις «100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ» που διοργανώνει η Πολεμική Αεροπορία. Είναι πολιτικό ακροβατικό αεροπορικό σμήνος επιδείξεων αποτελούμενο από αεροσκάφη L-39 Albatros. (EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Eurokinissi
Σορός γυναίκας, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο
- 16 Σεπτεμβρίου 2017 09:54
Η σορός μιας γυναίκας, αγνώστων στοιχείων, εντοπίστηκε χθες βράδυ στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας περίπου 55-60 ετών, ύψους περίπου 1,70 μ. και εύσωμης σωματικής διάπλασης με γκρίζα κοντά μαλλιά. Φορούσε ασπρόμαυρη μπλούζα και μπλε παντελόνι.
Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «Ασκληπιείο» Νοσοκομείο Βούλας.
Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.
ΠΗΓΗ ΑΠΕ