Διάβημα διαμαρτυρίας από ΣΥΡΙΖΑ σε ΕΚΤ-Σουλτς

Διάβημα διαμαρτυρίας από ΣΥΡΙΖΑ σε ΕΚΤ-Σουλτς

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μάρτιν Σουλτς είχε ο Αλέξης Τσίπρας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς είχε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε “θεσμική ουδετερότητα”.

Προηγήθηκε η προτροπή Γιούνκερ προς τους Έλληνες “να μην ψηφίσουν ακραίες δυνάμεις”. Μια δήλωση την οποία πήρε πίσω σήμερα ο πρόεδρος της Κομισιόν, διευκρινίζοντας ότι εννοούσε την Ακροδεξιά και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ)

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησαν με κύκλους της ΕΚΤ κάνοντας διάβημα διαμαρτυρίας.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, στο επίσημο διάβημά της προς την ΕΚΤ, διαμαρτυρήθηκε για την παρέμβαση του Γιάννη Στουρνάρα, διαμηνύοντας στη Φρανκφούρτη ότι δεν είναι δουλειά του διοικητή της ΤτΕ (η οποία είναι “παράρτημα” της ΕΚΤ) να προβαίνει σε παρεμβάσεις στα πολιτικά πράγματα μιας χώρας.

Για την ακρίβεια, κύκλοι της Κουμουνδούρου είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με αντίστοιχους παράγοντες της ΕΚΤ, προς τους οποίους διαμαρτυρήθηκαν για τον κ. Στουρνάρα και ζήτησαν την παρέμβαση της Φρανκφούρτης, ώστε να μην προκληθεί κρίση στο τραπεζικό σύστημα από κινήσεις της διοίκησης της ΤτΕ, που γίνονται για πολιτικούς λόγους και με σαφείς επιδιώξεις χειραγώγησης των πολιτικών εξελίξεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα