ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ο Νάσος ‘έφυγε’ χτυπημένος από την τυφλή οπαδική βία

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ο Νάσος ‘έφυγε’ χτυπημένος από την τυφλή οπαδική βία

Κατέληξε στα τραύματά του ο 24χρονος, που τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, στην προσπάθειά του να αποφύγει επίθεση αγνώστων, μετά τον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ ΠΑΟΚ και ΠΑΟ για το Κύπελλο Ελλάδος. Στην Κύπρο η σορός του για την κηδεία

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 24χρονος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, που τραυματίστηκε μετά τον αγώνα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο 24χρονος τραυματίστηκε, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αποφύγει επίθεση αγνώστων, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου οι θεράποντες ιατροί ανακοίνωσαν πως ήταν “εγκεφαλικά νεκρός”.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης επί της οδό Αγίου Δημητρίου, στο ύψος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Άγνωστοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, πιθανότατα λόγω των οπαδικών προτιμήσεων του νεαρού, και στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα τον οδικό άξονα παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Λίγο νωρίτερα, κοντά στο ίδιο σημείο, τέσσερις οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά, που κινούνταν σε ζεύγη, είχαν καταγγείλει ότι δέχθηκαν ξυλοδαρμό από άγνωστους, με διαφορά λίγων λεπτών. Οι ίδιοι στις καταθέσεις τους στην Αστυνομία έκαναν λόγο για τέσσερις δράστες που τους ξυλοκόπησαν απρόκλητα και στη συνέχεια αφαίρεσαν διάφορα διακριτικά του ΠΑΟΚ που έφεραν πάνω τους. Δύο εξ αυτών, 21 ετών ο καθένας, αλλά κι ένας 35χρονος τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο “Άγιος Δημήτριος”.

Η σορός του μεταφέρεται στην Κύπρο, τόπο καταγωγής του 24χρονου, όπου το Σάββατο θα γίνει η κηδεία.

Για το περιστατικό διεξάγεται επείγουσα προκαταρκτική εξέταση με εντολή του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρου Τσόγκα, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες και να αποδοθούν ποινικές κυρώσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκλονισμένη ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του χαμού του Νάσου. Ένας νέος άνθρωπος με βαθιά ριζωμένη στην καρδιά του την αγνή αγάπη για τον ΠΑΟΚ, έφυγε χτυπημένος από την τυφλή οπαδική βία. Η οικογένειά μας είναι συγκλονισμένη και συμπαραστέκεται στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια. Ο Νάσος αποτελεί πια μέλος της αθάνατης ομάδας των αετόπουλων και μόνιμο μέλος στην ψυχή του κάθε ΠΑΟΚτσή. Καλό ταξίδι φίλε…

(Φωτογραφία: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα