Το πρώτο SUV της Bentley θα είναι και το πρώτο υβριδικό της βρετανικής φίρμας

Το πρώτο SUV της Bentley θα είναι και το πρώτο υβριδικό της βρετανικής φίρμας

Όλα δείχνουν ότι το 2016 είναι μια χρονιά ορόσημο για την βρετανική Bentley, αφού τότε τοποθετείται η παρουσίαση του πρώτου πολυτελούς SUV της φίρμας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι και το πρώτο υβριδικό για την εταιρία.

Μόλις πριν λίγες ώρες γράφαμε τον … πόλεμο που αναμένεται τα επόμενα χρόνια στην κατηγορία των πολυτελών SUV/Crossover. Τώρα, οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν την πρόθεση της Bentley να κάνει εντυπωσιακή είσοδο στην κατηγορία, σε δύο χρόνια.

Παράλληλα όμως -και εδώ είναι το σημαντικά ενδιαφέρον στοιχείο- εκτεταμένες αναφορές στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι το μελλοντικό SUV της Bentley θα διαθέτει υβριδική έκδοση, με έναν ηλεκτρικό κινητήρα ο οποίος θα λειτουργική επικουρικά στους μεγάλου κυβισμού κινητήρες βενζίνης που θα εξοπλίζουν το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Autoexpress, η VW η οποία έχει υπό τον έλεγχό της της Bentley  έχει ήδη επιβεβαιώσει την πρόθεσή της για ένα plug -in υβριδικό όχημα που θα μπει στην αγορά από την βρετανική φίρμα το 2017. Ακριβώς ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο του SUV της Bentley που θα βασίζεται στο EXP 9 Concept.

Η τεχνολογία που αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για την Bentley θα είναι παρόμοια με εκείνη που χρησιμοποιείται από τις άλλες μάρκες πολυτελείας του ομίλου, την Porsche , στις υβριδικές εκδόσεις των Panamera και Cayenne .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα