post impression url

Συμβουλές ανδρικού στυλ από έναν άνθρωπο της μόδας

Συμβουλές ανδρικού στυλ από έναν άνθρωπο της μόδας

Ο Johannes Huebl είναι από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο, αλλά και ένας άνθρωπος που ασχολείται με τη μόδα και το στιλ και πίσω από το φωτογραφικό φακό. Ο σύζυγος της Olivia Palermo δίνει πρακτικές συμβουλές στυλ και μόδας για άνδρες

Η ανδρική μόδα μοιάζει πολλές φορές πιο ελιτίστικη και δύσκολη, συγκρινόμενη πάντα με τη γυναικεία που αποσπά τη μερίδα του λέοντος της προσοχής και της αγοράς. Ένας άνδρας όμως που μεγάλωσε μέσα στη μόδα και συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους οίκους και περιοδικά – συμπεριλαμβανομένων του GQ, Vanity Fair, Elle, Harper’s Bazaar και Marie Claire – έχει σίγουρα πολλά να πει και να συμβουλέψει έναν άνδρα που θέλει να προσέχει το στιλ του. Ο λόγος για τον Johannes Huebl, τον Γερμανό από το Αννόβερο και σύζυγο της Olivia Palermo.

Το ζευγάρι ανέλαβε πρόσφατα το ρόλο Guest Editor, για την επώνυμη αμερικανική εταιρία Tommy Hilfiger, o Johannes για την ανδρική και η σύζυγός του για τη γυναικεία καλοκαιρινή συλλογή. Palermo και Huebl επέλεξαν τα αγαπημένα τους κομμάτια από την επώνυμη φίρμα και τα συνοδεύουν με συμβουλές και φωτογράφηση μόδας, η οποία και έγινε στη Νέα Υόρκη.

 

 

Ο Johannes έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με την δουλειά του και έχει αρχίσει και μεταφέρει την γνώση και την αισθητική του στο πεδίο της φωτογραφίας. Φωτογράφησε ένα 10σέλιδο στο Harper’s Bazaar Μεξικού για το τεύχος Σεπτεμβρίου 2014, ενώ έχει φωτογραφήσει και πρωταγωνιστήσει στην Αυστραλιανή καμπάνια Icon of Style μαζί με την σύζυγό του Olivia Palermo τον Αύγουστο του 2014. Πριν δύο χρόνια μάλιστα έγινε μέλος του διάσημου αποκλειστικού Συμβολαίου του Στιλ του Mr Porter (μεγάλο διαδικτυακό κατάστημα πώλησης ανδρικών ρούχων και αξεσουάρ).

 

Η ενασχόλησή του με τη μόδα ξεκίνησε από πολύ νωρίς. “Πήγαινα σε εσωτερικό σχολείο κοντά στο Δουβλίνο και έπρεπε να φοράω ένα κοστούμι κάθε μέρα. Αργότερα, όταν ήμουνα 20, ένας από τους καλύτερους φίλους μου με σύστησε σε ένα ράφτη και εκεί βρήκα τον τρόπο να δημιουργήσω το προσωπικό μου στυλ. Πραγματικά αυτό ήταν που ήθελα, να καθορίσω το δικό μου look” αναφέρει ο Johannes.

Συμβουλές από έναν άνθρωπο της μόδας

 

Είναι προφανές πως ένας τέτοιος άνθρωπος, όπως ο Johannes Huebl είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για να παρέχει συμβουλές. Η καλύτερη συμβουλή του για το στιλ;

“Βρείτε τον τρόπο να προσθέσετε την δική σας προσωπικότητα σε ένα outfit – θα μπορούσε να είναι μία κομψή πλεκτή γραβάτα ή ένα χαλαρό pocket square. Τα αξεσουάρ μπορούν να σας καλύψουν για μεγάλο διάστημα. Υπάρχουν τόσες εναλλακτικές σε ό,τι αφορά την μόδα, αλλά πάντα εξαρτάται από το πως θα το συνδυάσεις και πως θα του δώσεις το δικό σου μοναδικό twist”

 

Ο Γερμανός σημειώνει πως βρίσκει έμπνευση παντού και λατρεύει να παρακολουθεί το στυλ του κόσμου στο δρόμο, αλλά και να περιηγείται σε ιστοσελίδες ανδρών που κινούνται γύρω από την μόδα. “Το ότι ταξιδεύω μου επιτρέπει να βλέπω διαφορετικά στυλ από όλο τον κόσμο και πως τα συνδυάζουν διαφορετικά από χώρα σε χώρα” αναφέρει.

 

Ποιο είναι όμως εκείνο το κομμάτι που πρέπει να έχει ένα άνδρας στη γκαρνταρόμπα του;

“Ένα ωραίο ραμμένο κοστούμι, ένα καλό πουκάμισο και μερικές εξαιρετικές γραβάτες. Πρέπει να τονίσω ιδιαίτερα πόσο σημαντικό είναι να δίνεται η κατάλληλη προσοχή στο ταίριασμα”.

 

Πάντως ένας άνθρωπος της μόδας, παραδέχεται πως δεν παίρνει τη μόδα τόσο σοβαρά. Δεν αγχώνεται με τα ρούχα και απλά όταν πρέπει να παραστεί σε κάποια εκδήλωση προτιμά ένα κοστούμι. Με τα χρόνια ο Huebl συνειδητοποιεί πως η δεκαετία μεταξύ 25 και 35 είναι εκείνη που δίνει στον άντρα την ευκαιρία να μάθει πιο είναι το δικό του προσωπικό στυλ και έτσι ξέρεις τι δείχνει καλό πάνω σου.

 

Τι συμβουλεύει όμως έναν άνδρα για να αποκτήσει ρούχα και στυλ με τέλεια φόρμα;

“Να βρει έναν καλό ράφτη: Ο δικός μου είναι στη Γερμανία και όποτε πηγαίνω στην πατρίδα μου τον επισκέπτομαι για να φτιάξω ένα νέο κοστούμι”.

 

Ο Johannes βρήκε στην καλοκαιρινή σειρά του Tommy Hilfiger εξαιρετικά βασικά κομμάτια: “το πουκάμισο, τα σορτς ναυτικού τύπου, το χακί chinos και οι πλεκτές ζακέτες. Υπάρχει επίσης ένα εξαιρετικό navy blue μονόκουμπο κοστούμι με εξαιρετική φόρμα” σημειώνει για το αμερικανικό brand.

Τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger μπορείτε να την βρείτε στα καταστήματα Tommy Hilfiger καθώς και σε ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα