Την ζωή της έχασε ηλικιωμένη μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμά της στην Κυψέλη

Την ζωή της έχασε ηλικιωμένη μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμά της στην Κυψέλη
Πυροσβέστες επιχειρούν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κτήριο κέντρου διασκέδασης στη λεωφόρο Πειραιώς στην Αθήνα το πρωί του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου 2015. Για την κατάσβεσή της επιχέιρησαν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Δίπλα της βρέθηκε μία λεκάνη με νερό και πιθανολογείται ότι προσπάθησε αρχικά μόνη της να σβήσει την φωτιά που ξέσπασε στα σκεπάσματα του κρεβατιού της

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 77χρονη που έμενε μόνη της στο διαμέρισμά της, επί της οδού Αγίας Ζώνης 50 στην Κυψέλη, όταν ξέσπασε φωτιά στο υπνοδωμάτιό της. Στο σημείο κλήθηκε και έφτασε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, όμως για την άτυχη ηλικιωμένη ήταν ήδη αργά, αφού είχε χάσει τις αισθήσεις της από τους καπνούς και εντοπίστηκε νεκρή και με εγκαύματα πάνω στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του News247, οι άντρες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής που ερευνούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, η οποία ξέσπασε και περιορίστηκε στο υπνοδωμάτιο, μέχρι στιγμής φέρονται να έχουν αποκλείσει την πιθανότητα να έφταιγε κάποιο θερμαντικό σώμα, αφού δεν βρέθηκε κάτι τέτοιο.

Δίπλα της βρέθηκε μία λεκάνη με νερό και πιθανολογούν ότι αποπειράθηκε να σβήσει την φωτιά αρχικά μόνη της, όμως έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε πάνω στα σκεπάσματα που είχε τυλιχθεί στις φλόγες, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της. Ανάμεσα στις πιθανότητες εξετάζεται εάν τυχόν ήταν κάποιο τσιγάρο που έπεσε στα σκεπάσματα ή κάποιο καντήλι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα