Το News 247 στο κρησφύγετο των απαγωγέων στην Κερατέα

Το News 247 στο κρησφύγετο των απαγωγέων στην Κερατέα

Την ίδια μέρα που ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος μιλούσε στους δημοσιογράφους για την απαγωγή του και την περιπέτεια που έζησε, ανάμεσά τους και οι συντάκτες της ιστοσελίδας μας, το News 247 βρέθηκε αμέσως μετά στον χώρο όπου βρίσκεται η μικρή και απομακρυσμένη οικία - κρησφύγετο όπου κρατούνταν ο επιχειρηματίας (pics & vid)

Η μικρή εξοχική κατοικία στην Κερατέα, σχεδόν στη μέση του πουθενά, δεν επιλέχθηκε τυχαία από τους απαγωγείς. Καταρχάς ήταν η ιδανική κρυψώνα ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί τόσο οι ίδιοι όσο και το θύμα τους.

Κατά δεύτερον, ο ιδιοκτήτης της οικίας, ένας ομογενής από την Ρωσία, διαμένει στο Παγκράτι και δεν ήταν εύκολο να μεταβεί στην περιοχή ούτε όμως και να έχει επαφή με όλους τους απαγωγείς.

Το News 247 με την κάμερα του βρέθηκε στο κρησφύγετο – φυλακή του Μ. Καραμολέγκου και κατέγραψε λεπτομέρειες και στοιχεία. Όπως για παράδειγμα, την πόρτα η οποία έχει ακόμα τα σημάδια από τα δακτυλικά αποτυπώματα που προσπάθησαν να βρουν οι άνδρες της σήμανσης.

Σε μία εξοχική εντελώς κατοικία τα “σημάδια” στον χώρο παραπέμπουν σε ένα συνηθισμένο σπίτι που θα μπορούσε να έχει κάποιος ως σημείο κοντινής απόδρασης.

Αν και η πόρτα είναι κλειστή και κάθε είσοδος του σπιτιού ασφαλισμένη, εντούτοις από το εξωτερικό μπορέσαμε να φωτογραφίσουμε λίγο από τον εσωτερικό χώρου όπου φαίνεται λίγο από το δωμάτιο του σπιτιού. 

Το σπίτι – κρυψώνα των απαγωγέων δέχτηκε πάντως όσο ήμασταν εκεί κι άλλες επισκέψεις από δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, όσοι δηλαδή κατόρθωσαν να το βρουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα