Το νέο τρέιλερ για το δεύτερο κύκλο του ‘True Detective’

Το νέο τρέιλερ για το δεύτερο κύκλο του ‘True Detective’

Είναι η σειρά που περιμένουμε για τις ζεστές καλοκαιρινές μας νύχτες και στο δεύτερο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε αποκαλύπτει πως τα πράγματα είναι πολύ πιο καυτά απ' ότι φανταζόμασταν.

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

To ίδιο ατμοσφαιρικό, το ίδιο σκοτεινό, το ίδιο μελαγχολικό, το δεύτερο τρέιλερ συστήνει για ακόμη μια φορά τους νέους ήρωες του νέου κύκλου (Κόλιν Φάρελ, Βινς Βον, Ρέιτσελ ΜακΑνταμς και Τέιλορ Κιτς), τους τυλίγει με τη σκόνη ενός αγωνιώδους αστυνομικού μυστηρίου γύρω από ένα εξαφανισμένο κορίτσι και αφήνει αρκετό χώρο για αρκετό ακόμη teasing μέχρι τον Ιούνιο του 2015, όταν ο δεύτερος κύκλος θα κάνει την πρεμιέρα του.

Διαβάστε αναλυτικά: Τα 10 πράγματα που μάθαμε από το πρώτο τρέιλερ του δεύτερου κύκλου του «True Detective»

Θυμηθείτε εδώ την υπόθεση του δεύτερου κύκλου του «True Detective»:

Ο Μπεν Κάσπαρ, δήμαρχος μιας φανταστικής πόλης στην Καλιφόρνια, βρίσκεται άγρια δολοφονημένος, στη διάρκεια μιας ρηξικέλευθης συμφωνίας περί μεταφορικών μέσων που θα μπορούσε ν’ αλλάξει για πάντα το δίκτυο των αυτοκινητόδρομων της Πολιτείας. Τρεις αστυνομικοί από διαφορετικές πόλεις και δημόσιες υπηρεσίες αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι η έρευνά τους εκτείνεται σε σημεία πολύ πιο μακρινά και σκοτεινά απ’ ότι είχαν αρχικά φανταστεί. Το πτώμα του 52χρονου Κάσπαρ βρίσκεται σ’ ένα απομονωμένο σημείο του Pacific Coast Highway, κοντά στο Μπιγκ Σερ, ενώ στο στέρνο του είναι χαραγμένα σατανιστικά σύμβολα. Η πληροφορία ότι στον Κάσπαρ άρεσε το άγριο σεξ κι ότι ασχολούνταν με τον αποκρυφισμό δε βοηθά στο ξεκαθάρισμα της ιστορίας, αντίθετα την οδηγεί σ’ έναν επικίνδυνο λαβύρινθο.

Δείτε εδώ το νέο ακόμη πιο αποκαλυπτικό τρέιλερ του δεύτερου κύκλου του «True Detective»:

O δεύτερος κύκλος του «True Detective» θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου στο ΗΒΟ.

Δείτε και διαβάστε ακόμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα