Βίντεο: Όταν ο συνοδηγός δεν φορά ζώνη, ανοίγει η πόρτα και πέφτει απ’ το φορτηγάκι

Βίντεο: Όταν ο συνοδηγός δεν φορά ζώνη, ανοίγει η πόρτα και πέφτει απ’ το φορτηγάκι

Η ζώνη σώζει ζωές και σε σώζει από τη γελοιοποίηση. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε (Vid)

Οι κάμερες τοποθετήθηκαν στους πολυσύχναστους δρόμους της Ρωσίας προκειμένου οι αρχές να ελέγξουν την εγκληματικότητα. Τα περιστατικά όμως που καταγράφουν με τις βλακώδεις συμπεριφορές οδηγών και επιβατών οχημάτων, δεν έχουν προηγούμενο και προσφέρουν πολύ γέλιο.

Σε αυτό το βίντεο έχουμε έναν οδηγό που σταματά σε μια πολυσύχναση διασταύρωση ενός αυτοκινητοδρόμου, περιμένοντας υπομονετικά τη σειρά του, όταν ένα λευκό κάνει αναστροφή, η πόρτα του συνοδηγού ανοίγει και ο τελευταίος βρίσκεται φαρδύς- πλατύς στο οδόστρωμα.

Είναι …απίστευτο αυτό που συμβαίνει αλλά συνάμα σε κάνει να γελάς. Εκτός από την ταχύτητα, την πόρτα που ανοίγει (σκεφθείτε την κατάσταση του αυτοκινήτου), το όλο σκηνικό θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί αν ο συνοδηγός φορούσε  ζώνη ασφαλείας σας. 

Είναι γεγονός ότι από την Ρωσία μας έρχονται σχδόν καθημερινά βίντεο από τους δρόμους της χώρας που βγάζουν πολύ γέλιο. Συγχρόνως όμως καταδεικνύουν ότι:  αφενός δεν υπάρχει κυκλοφοριακή παιδεία στους Ρώσους και αφετέρου δεν τηρούνται τα διεθνή στάνταρ ασφαλείας όπως και ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα