Ένα Citroen Xsara ‘τυλίγεται στις φλόγες στη Ρωσία λόγω καυσίμου

Ένα Citroen Xsara ‘τυλίγεται στις φλόγες στη Ρωσία λόγω καυσίμου

Μερικοί άνθρωποι στη Ρωσία χρησιμοποιούν φυσικό αέριο αντί για βενζίνη -για λόγους οικονομίας- και δείτε το μπορεί να συμβεί όταν αποφασίσουν να ανάψουν τσιγάρο (Vid)

Το φθηνό δεν σημαίνει ότι είναι πάντα και καλό. Έτσι, η κάτοχος του Citroen Xsara μπορεί να κέρδισε κάποια ρούβλια από τη χρήση φυσικού αερίου, αντί βενζίνης, αλλά στο …τέλος είδε το αυτοκίνητό της να γίνεται παρανάλωμα της φωτιάς.

Αυτή η γυναίκα είχε τοποθετήσει μια δεξαμενή αερίου στο αυτοκίνητό της, χωρίς όμως κάποιο προστατευτικό κάλυμμα με αποτέλεσμα να υπάρχει διαρροή του αερίου και να γεμίσει η καμπίνα. Στη συνέχεια, ένιωσε την ανάγκη να ανάψει ένα τσιγάρο, και μπορείτε να δείτε τι ακολούθησε στο βίντεο που δημοσιεύουμε.

Το περιστατικό συνέβη στο Βελίκιε Λούκι, Πσκόφσκαγια. Ειλικρινά, δεν μπορούμε ακόμη και να προφέρει το όνομα του τόπου, αλλά είναι κάπου στη Ρωσία.

Βεβαίως, κάθε αυτοκίνητο που κινείται με φυσικό αέριο ή επίσης με υγραέριο, δεν είναι επικίνδυνο. Ούτε θα τυλιχτεί στις φλόγες ακόμη και στην περίπτωση που κάποιος ανάψει σπίρτο στο εσωτερικό.

Αν και δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συμβάν, εν τούτοις μπορούμε να υποθέσουμε ότι η μετατροπή του Xsara για να καίει φυσικό αέριο έχει γίνει με πρόχειρο και εντελώς απαράδεκτο τρόπο. Κι αυτός είναι ο λόγος που προκλήθηκε το ατύχημα. Αν οι όποιες εργασίες είχαν με όλες τις προδιαγραφές που προβλέπονται, τότε η πυρκαγιά που προκλήθηκε, θα είχε αποφευχθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα