Πήραν μέρος σε αναπαράσταση μονομαχιών της Άγριας Δύσης και κατέληξαν στο νοσοκομείο

default image

Δύο άνθρωποι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όταν όπως αποδείχτηκε τα όπλα με τα οποία συμμετείχαν σε αναπαράσταση μονομαχίας είχαν πραγματικές σφαίρες

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην πόλη Tombstone της Arizona, όπου λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο εκδήλωση αναπαράστασης της ζωής στην Αμερική των Καουμπόι και των Ινδιάνων. Δύο άνδρες, ντυμένοι ως καουμπόι έλαβαν μέρος σε μονομαχία α λα Far West, όμως ενώ τα όπλα τους θα έπρεπε να είχαν άσφαιρα, όταν πυροβόλησαν αποδείχτηκε πως περιείχαν κανονικές σφαίρες και κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Για την ακρίβεια τα όπλο του ενός από τους ηθοποιούς που έδιναν την… παράσταση της Άγριας Δύσης για τους παρευρισκομένους περιείχε κανονικά “βόλια”, τα οποία τραυμάτισαν τον παρτενέρ του Ken Curtis, αλλά και ένα άνθρωπο από όσους παρακολουθούσαν το show. O Curtis μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση προκειμένου να αφαιρεθεί η σφαίρα.

Η αστυνομία της πόλης συμβούλευσε του διοργανωτές της εκδήλωσης να σταματήσουν για λίγο τις μονομαχίες με όπλα, τουλάχιστον για όσο διάστημα διεξάγεται έρευνα για το θέμα. Η Tombstone είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τουριστική πόλη, που συγκεντρώνει λάτρεις της εποχής της Άγριας Δύσης, που επιθυμούν να ζήσουν από κοντά τις μονομαχίες, τις ενδυμασίες και την αίσθηση εκείνης της εποχής.

Πηγή: Mirror

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα