Ο “απλός βιοπαλαιστής” Σούκουρης, αρνείται ότι δωροδόκησε την Ξουλίδου

Ο “απλός βιοπαλαιστής” Σούκουρης, αρνείται ότι δωροδόκησε την Ξουλίδου
Ο Γιώργος Σούκουρης, τον οποίο κατήγγειλε η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου ότι την προσέγγισε με σκοπό τον χρηματισμό, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατέθεσε στον εισαγγελέα Εφετών την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Ευρωκίνηση

Αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση "γαλάζιου κουμπαρά" ο Γιώργος Σούκουρης, σχετικά με τους ισχυρισμούς της βουλευτή των ΑΝΕΛ για προσπάθεια εξαγοράς της

Ως “απλός βιοπαλαιστής” εμφανίζεται στο υπόμνημα που κατέθεσε στον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο για την υπόθεση της δωροδοκίας βουλευτών με σκοπό την εκλογή προέδρου δημοκρατίας, ο Γιώργος Σούκουρης.

Το στέλεχος της ΝΔ αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση και σύμφωνα με πληροφορίες,  παραδέχεται ότι είχε επαφές με την βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, αρνούμενος όμως κατηγορηματικά ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι καταγγελίες της πως επιχείρησε να την δωροδοκήσει με 2-3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Σουκουρης, που έχει κληθεί ως ύποπτος στην υπόθεση του “γαλάζιου κουμπάρα”, αναφερόμενος στο περιεχόμενο των συζητήσεων του  με την κ. Ξουλίδου φέρεται να υποστηρίζει ότι αφορούσαν τους Βορειοηπειρώτες αλλά και «γενικά θέματα πολιτικής φύσεως».

Για τα  μηνύματα μέσω facebook υποστηρίζει πως «έχουν παρερμηνευθεί», ενώ αναμένεται να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις ενώπιον του εισαγγελέα την ερχόμενη Τρίτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα