Καταρρέει η Μαντόνα μετά την απώλεια της κηδεμονίας του γιου της

default image

Η Μαντόνα έχασε τη δικαστική "μάχη" με τον Guy Ritchie για την κηδεμονία του γιου τους Ρόκο, με αποτέλεσμα να καταρρέει και να καταστρέφει την εικόνα που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια (Videos + Pics)

Δύσκολες ώρες περνάει η Μαντόνα, που εκφράζει τον πόνο της για την  απώλεια της κηδεμονίας του γιου της Ρόκο, σε κάθε ευκαιρία.

Η βασίλισσα της ποπ έχασε την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Guy Ritchie για την κηδεμονία του γιου τους Ρόκο, με αποτέλεσμα να λυγίσει και να βρει παρηγοριά στο ποτό.

Ο έφηβος Ρόκο αποφάσισε να ζήσει με τον πατέρα, μιας και ποτέ οι σχέσεις του με τη μητέρα του δεν ήταν καλές, πράγμα που φαίνεται να στοίχισε ακριβά στην βασίλισσα.

Η διαμάχη του ζευγαριού είχε αρχίσει τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο Ρόκο αποφάσισε να μετακομίσει στην Βρετανία για να μείνει μαζί με τον πατέρα του, αρνούμενος να συνεχίσει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο ακολουθώντας τη μητέρα του στις περιοδείες.

 

Πριν από λίγες ημέρες όταν και έγινε γνωστή η επιθυμία του γιού της να ζήσει στο Λονδίνο με τον πατέρα του, η Μαντόνα είχε δηλώσει επί σκηνής, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στη Νέα Ζηλανδία, πως “Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη από της μάνας για το γιο της. Aν συνεχίσω να μιλάω κι άλλο για εκείνον, δεν θα σταματήσω να κλαίω! Είναι ένα τραγούδι αγάπης για έναν άνδρα κι εκείνος θα γίνει τέτοιος μια μέρα. Εύχομαι να το ακούσει αυτό και να γνωρίζει πόσο πολύ μου λείπει”.

Έτσι, του αφιέρωσε το κομμάτι “La Vie En Rose” της Εντίθ Πιαφ.

Η κατάσταση της βασίλισσας φαίνεται να χειροτερεύει, καθώς στην τελευταία στάση της παγκόσμιας περιοδείας της στη Μελβούρνη, εμφανίστηκε στην σκηνή με μια 4ωρη καθυστέρηση, μεθυσμένη και με στολή κλόουν. Η ίδια είπε πως η επιλογή της στολής την βοηθούσε να κρύψει τα δάκρυά της.

 

Ενώ, όταν άρχισε να τραγουδά είχε δίπλα της διάφορα ποτά, το οποία άδειαζε επί σκηνής, λέγοντας “Θα πίνω σήμερα, αν και δεν το συνηθίζω”

Λίγο, πριν, κλείσει τη συναυλία της αφιέρωσε στον γιο της ένα τραγούδι που την έκανε να λυγίσει. “Θα ήμουν καλύτερα σήμερα και κατά τη διάρκεια όλης της περιοδείας αν δεν είχε εξαφανιστεί τόσο ξαφνικά ο Ρόκο. Του αφιερώνω αυτό το τραγούδι”, είπε χαρακτηριστικά.

(Πηγή: Dailymail)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα