Η Pornhub λανσάρει το ‘snapchat’ των γυμνών selfie

Η Pornhub λανσάρει το ‘snapchat’ των γυμνών selfie

Το δίκτυο πορνό βίντεο έφτιαξε μια εφαρμογή που μπορεί να "μασκαρέψει" δημιουργικά τα απόκρυφα ανδρών και γυναικών που επιθυμούν να μοιραστούν πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες τους χωρίς να φοβούνται πως θα πέσουν θύμα "εκμετάλλευσης"

Το snapchat απέκτησε τεράστιο fan club μεταξύ άλλων και χάρη στις έξυπνες εφαρμογές του, με τη βοήθεια των οποίων μπορεί ο χρήστης να μασκαρέψει το πρόσωπό του προσθέτοντας αυτιά σκύλου, μεγάλα λαμπερά μάτια και ό, τι άλλο βάλει ο νους. Η Pornhub δανείστηκε την ιδέα και την εξέλιξε σε ένα εκλπηκτικό εργαλείο για όσους επιθυμούν να μοιραστούν πιο… απόκρυφες στιγμές τους μέσω υπηρεσιών ανταλλαγή μηνυμάτων στο έξυπνο κινητό τους.

Το TrickPicks διατίθεται ήδη σε Android και IOS και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να καλύψουν δημιουργικά τα απόκρυφα σημεία τους, γεννητικά όργανα ή στήθος για τις γυναίκες. Οι επιλογές πολλές και σε πολλές περιπτώσεις ευφάνταστες. Όπως για παράδειγμα τα στήθη, πολυβόλα ή το φιδάκι κόμπρα που αναδύεται από το καλάθι μπροστά από το ανδρικό μόριο.

Για την ώρα οι επιλογές λίγο περισσότερες από δέκα, ωστόσο η Pornhub υπόσχεται να επεκτείνει τα αρτιστικά καλύμματα για τους χρήστες της, ενώ σκοπεύει να επεκτείνει την εφαρμογή εκτός από φωτογραφίες και σε βίντεο με αντίστοιχο περιεχόμενο. 

Στα θετικά πρέπει να προσθέσει κανείς και το γεγονός πως δεν χρειάζεται εγγραφή και λογαριασμός στην εν λόγω εφαρμογή. “Με τις selfie να γίνονται ολοένα και δημοφιλέστερος τρόπος έκφρασης σήμερα, τα πορτρέτα των χρηστών στην ψηφιακή εποχή συλλαμβάνουν τα άτομα σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια” σημειώνει ο αντιπρόεδρος του Pronhub, Corey Price. “Υπάρχει η πόζα fuck face, εκείνη στο μπάνιο, η υποχρεωτική λήψη στο γυμναστήριο και όσο και αν κάποιοι δεν θέλουν να το παραδεχτούν και η γυμνή selfie” προσθέτει.

“Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την ολοκαίνουργια εφαρμογή μας που παρέχει γραφικές απεικονίσεις που τοποθετούνται πάνω σε ‘ακατάλληλες’ φωτογραφίες, καθιστώντας τες απολύτως κατάλληλες, φωτογραφίες που όλοι μπορούν να μοιραστούν. Οι φίλοι μας μπορούν τώρα να μοιράζονται σέξι φωτογραφίες με έναν διασκεδαστικό τρόπο που να προάγει τη δημιουργικότητα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα