Ντόρα για αντιπρόεδρο του ΕΛΚ προτείνει η ΝΔ

Ντόρα για αντιπρόεδρο του ΕΛΚ προτείνει η ΝΔ
ΒΟΥΛΗ - Κοινή συνεδρίαση: Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, η Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων και η Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, με θέμα ημερήσιας διάταξης "Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου «Μέτρα για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων", Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Ευρωκίνηση

Στο επικείμενο συνέδριο της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς στη Μαδρίτη την πρόταση για Μπακογιάννη θα κάνει ο Μεϊμαράκης, κατόπιν συμφωνίας με όλους τους υποψηφίους

Τη Ντόρα Μπακογιάννη θα προτείνει για αντιπρόεδρο στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά το επικείμενο συνέδριο του κόμματος της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς στη Μαδρίτη, την επομένη Πέμπτη 22 Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα κάνει αυτή την πρόταση κατόπιν συνεννόησης με τους συνυποψήφιους του για την προεδρία Κυριάκο Μητσοτάκη, Απόστολο Τζιτζικωστα και Άδωνι Γεωργιάδη, οι οποίοι επίσης θα παρευρεθούν στο συνέδριο του ΕΛΚ.

Θα πρέπει βεβαίως ή υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη να λάβει και τις αναγκαίες ψήφους, προκειμένου να περάσει και προς αυτό ή ίδια έχει ξεκινήσει επαφές στην Ευρώπη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα