Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ξαναφέρνει το σεξ στην τηλεόραση

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ξαναφέρνει το σεξ στην τηλεόραση

Μετά το «Behind the Candelabra» και το προσεχές «The Knick», ο Στίβεν Σόντερμπεργκ διασκευάζει το δικό του «The Girlfriend Experience» για τη μικρή οθόνη.

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Μπορεί ο Στίβεν Σόντερμπεργκ να ορκίστηκε επανειλημμένα ότι δε θα ξανακάνει σινεμά (τουλάχιστον για τα αρκετά επόμενα χρόνια), αλλά, η αλήθεια να λέγεται, για τηλεόραση δε μίλησε. Ετσι, ενώ εμπνεύστηκε αλλά και σκηνοθέτησε και τα 10 επεισόδια της εναρκτήριας σεζόν του «The Knick» με τον Κλάιβ Οουεν, που θα ξεκινήσει τον Αύγουστο στο αμερικανικό Cinemax, δε βάζει τελεία και συνεχίζει. Το επόμενο project του θα είναι μια τηλεοπτική διασκευή δικής του ταινίας κι όχι οποιασδήποτε.

Το “The Girlfriend Experience” που το 2009 έφερε τη Σάσα Γκρέι στο μέινστριμ, θα γίνει τηλεοπτική σειρά, ή, καλύτερα, “ανθολογία”, για το Starz. Η ταινία παρακολουθούσε ένα call girl πολυτελείας τις παραμονές των αμερικανικών Προεδρικών εκλογών του 2008, η σειρά θ’ αποτελείται από 13 επεισόδια που «θα εξερευνούν τις σχέσεις των πιο ακριβοθώρητων κι ακριβοπληρωμένων γυναικών που προσφέρουν στους πελάτες τους πολλά περισσότερα από σεξ. Αυτές οι επαγγελματίες (ή GFEs, από το «girlfriend experience» μια και αυτό προσφέρουν στην ουσία), μοιράζονται στις σχέσεις τους μια οικειότητα που συνηθίζεται περισσότερο σε συντρόφους, ή συζύγους, γίνονται ερωμένες και φίλες των πελατών τους, ενώ αποζημιώνονται πλουσιοπάροχα για το χρόνο τους.”

Διαβάστε τη συνέχεια στο flix.gr

Διαβάστε ακόμη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα