Βίντεο: Το εντυπωσιακό άλμα μιας BMW Μ3 στο ράλι της Εσθονίας

Βίντεο: Το εντυπωσιακό άλμα μιας BMW Μ3 στο ράλι της Εσθονίας

Το έχουμε πει αρκετές φορές. Οι αγώνες ράλι μπορεί να μην είναι ελκυστικό τηλεοπτικό προϊόν, προσφέρουν όμως στους θεατές των ειδικών διαδρομών μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε σε τι αναφερόμαστε.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία,  ότι αγώνες ράλι αποτελούν μια ένα από τα θεαματικότερα μηχανοκίνητα σπορ. Η ικανότητα που πρέπει να έχει κάποιος ώστε να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 180 χλμ./ώρα σε χωμάτινους δρόμους, με πέτρες ή λάσπες, είναι πραγματικά ξεχωριστή.

Δεν είναι πάντως μόνο η ικανότητα που απαιτείται, χρειάζεται και λίγο τρέλα.

Στον κόσμο των αγώνων ράλι η BMW είναι γνωστή, παρά το γεγονός ότι είναι πισωκίνητη και όχι ιδιαίτερα δημοφιλής αυτή την εποχή. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της όμως, προσφέρουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Όπως αυτή η BMW E36 M3 την οποία εντόπισε ο φακός σε ένα ράλι στην Εσθονία. Δυστυχώς, οι λεπτομέρειες είναι λιγοστές, αλλά είναι εκπληκτικό το άλμα που πραγματοποιεί, τόσο σε ύψος όσο και σε μήκος. Όπως είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ο οδηγός κατάφερε να στρίψει στην στροφή που ακολουθούσε αμέσως μετά το άλμα.

Είναι λοιπόν εντυπωσιακό ότι ο οδηγός δεν έχασε την προσήλωσή του και την αυτοκυριαρχία του όταν το αυτοκίνητο “έσκασε” στο χώμα μετά το άλμα (όπως μπορείτε να δείτε στο δεύτερο βίντεο), αλλά απλώς συνέχισε, κερδίζοντας τον σεβασμό μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα