Ο Σταύρος Τσακίρης, νέος καλλιτεχνικός διευθυντής στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

O σκηνοθέτης είχε διετελέσει στο παρελθόν καλλιτεχνικός διευθυντής στο ΔΗΠΕΘΕ της Καλαμάτας και της Κομοτηνής
- 27 Δεκεμβρίου 2017 18:26
Νέος καλλιτεχνικός διευθυντής στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο της Πάτρας αναλαμβάνει ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσακίρης.
Ειδικότερα, το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ ολοκλήρωσε την Τετάρτη τη διαδικασία επιλογής του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή, καθώς στην συγκεκριμένη θέση εκλέχθηκε ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσακίρης, ενώ συνολικά οι υποψήφιοι ήταν επτά.
Σύμφωνα με το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ, ο Σταύρος Τσακίρης έχει πλούσιο βιογραφικό, με σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό, μεγάλη διδακτική εμπειρία και πολλές σκηνοθεσίες, τόσο στη χώρα μας, όσο και στον διεθνή χώρο.
Σύμφωνα πάντα με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, σημαντικό προσόν του Σταύρου Τσακίρη είναι η θητεία του ως καλλιτεχνικός διευθυντής στα ΔΗΘΕΠΕ της Καλαμάτας και της Κομοτηνής.
(Πηγή: ΑΠΕ)