Οι ΑΝΕΛ απαξιώνουν Μεϊμαράκη: Είναι απλώς ένας υποψήφιος, δεν είναι βέβαιο ότι εκφράζει τη ΝΔ

Οι ΑΝΕΛ απαξιώνουν Μεϊμαράκη: Είναι απλώς ένας υποψήφιος, δεν είναι βέβαιο ότι εκφράζει τη ΝΔ
Στιγμιότυπο από το γεύμα που παραθέτει σήμερα ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος στου πολιτικούς αρχηγούς,με αφορμή την 41η επέτειο από την αποκατάσταση τησ Δημοκρατίας,Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Η εσωκομματική αναταραχή στην αξιωματική αντιπολίτευση αξιοποιείται από τον κυβερνητικό εταίρο, που απάντησε καυστικά στη δήλωση του προέδρου της ΝΔ για το πολυνομοσχέδιο

Οι ΑΝΕΛ με ανακοίνωσή τους επεμβαίνουν στην εσωκομματική αναταραχή που επικρατεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στη Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στρέφουν τα πυρά τους κατά του κ. Μεϊμαράκη, τονίζοντας “Άραγε, ο κ. Μεϊμαράκης με τις σημερινές δηλώσεις του για το υπό συζήτηση πολυνομοσχέδιο, είναι βέβαιος ότι εκτός από τον εαυτό του, εκφράζει επίσης και τους ανταγωνιστές του για την αρχηγία ή το σύνολο της Νέας Δημοκρατίας; Γιατί άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος υποψήφιος αρχηγός. Ας συνεννοηθούν πρώτα μεταξύ τους”.

Στην ίδια ανακοίνωση οι ΑΝΕΛ κατηγορούν τον προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ότι το μόνο που αποζητά από την ένταση που έχει προκληθεί στο εσωτερικό της παράταξης είναι “λίγα παραπάνω ψίχουλα δημοσιότητας”.

“Προκαλεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού ο κάθε επίδοξος διεκδικητής της αρχηγίας στη Νέα Δημοκρατία να εκφράζει τη δική του άποψη δίνοντας ταυτόχρονα την εντύπωση ότι λειτουργεί για λογαριασμό του συνόλου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εκτός και αν ο στόχος του κ. Μεϊμαράκη είναι λίγα παραπάνω «ψίχουλα» δημοσιότητας, μην τυχόν και πείσει τους εσωκομματικούς αντιπάλους του”, αναφέρουν χαρακτηριστικά συνιστώντας στους υποψηφίους παρέδρους ψυχραιμία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα