Ικανοποίηση Καραμανλή για την υποψηφιότητα Δήμα

Ικανοποίηση Καραμανλή για την υποψηφιότητα Δήμα
Vote at the Plenum of the Parliament on non regulating payment on non performing loans, depts towards the State and tax property dosages. On Nov. 14, 2014 / , 14 , 2014 Menelaos Myrillas / SOOC

Πολύ καλή επιλογή, είναι ο Σταύρος Δήμας, όπως φέρεται να έχει πει σε συνομιλητές του, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Θεωρείται ότι θα προσελκύσει τις ψήφους και τον ανεξάρτητων δεξιών βουλευτών

Της Βίκυς Σαμαρά

Ως μια πολύ καλή επιλογή για την Προεδρία της Δημοκρατίας, θεωρεί τον Σταύρο Δήμα, ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, όπως φέρεται να εκμυστηρεύθηκε σε συνομιλητές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής εδώ και μήνες συμπεριελάμβανε το όνομα του κ. Δήμα στις συζητήσεις του με στενούς του συνεργάτες, καθώς τον εκτιμά ιδιαίτερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καραμανλής, είχε επιλέξει τον κ. Δήμα για τη θέση του Επιτρόπου.

Ο κ. Δήμας είναι ιδανικός υποψήφιος για την κεντροδεξιά, καθώς, εκτιμάται ότι μπορεί να φέρει ψήφους και από τους ανεξάρτητους δεξιούς βουλευτές, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Κοινοβούλιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα