ΚΕΦΕ: Οι προτάσεις των υποψηφίων για την εκλογή του νέου προέδρου

ΚΕΦΕ: Οι προτάσεις των υποψηφίων για την εκλογή του νέου προέδρου
O Απόστολος Τζιτζικώστας στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. στην Λεωφ. Συγγρού όπου κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Τι δήλωσαν οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας για τη διαδικασία, με αφορμή τη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος

Με αφορμή τη νέα συνεδρίαση της Κεντρική Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την εξής δήλωση:

“Ενημερώθηκα για την πορεία των διαβουλεύσεων στην ΚΕΦΕ. Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας δεν διαχωρίζονται σε παλιά και νέα. Το Καταστατικό μας είναι ξεκάθαρο. Η ΚΕΦΕ δεν έχει αρμοδιότητα αλλαγής του Καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα ισότιμης συμμετοχής στην ανοιχτή διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Ζητώ από την ΚΕΦΕ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ολοκληρώσει τις διαδικαστικές διαβουλεύσεις το συντομότερο μένοντας αυστηρά στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της”.

Δήλωση σχετικά με τις διαδικασίες διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έκανε και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

“Να τελειώνουμε αμέσως με τα διαδικαστικά. Να αποδείξουμε, επιτέλους, ότι καταλαβαίνουμε τι περιμένει η βάση της Νέας Δημοκρατίας, τι περιμένει η κοινωνία από εμάς. Πρακτικά, απλά και ουσιαστικά: Εκλογικά κέντρα παντού, δύο ευρώ η συμμετοχή για όλους. Όπως το 2009. Δεν φοβόμαστε τον κόσμο μας. Τη δύναμή του θέλουμε. Για να αλλάξουμε, να μεγαλώσουμε, να κερδίσουμε”, δήλωσε.

Το σχόλιό του για τη διαδικασία έκανε και ο βουλευτής Βασίλης Κικίλιας, μέσω Twitter.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα