Αράχοβα: Η πρώτη σκέψη για χειμερινή απόδραση

Αράχοβα: Η πρώτη σκέψη για χειμερινή απόδραση

Τα πρώτα πραγματικά κρύα είναι εδώ, η Αράχοβα ο πιο κοντινός χειμερινός προορισμός στην Αθήνα και τα Santa Marina ο ιδανικός προορισμός για να την απολαύσεις

Σε μικρή απόσταση από την Αθήνα – μόλις 153 χιλιόμετρα από τα οποία τα περισσότερα στην Εθνική Οδό – και στις πλαγιές του Παρνασσού, όπου οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν επιλέξει για να τιμήσουν με ναούς και γιορτές τους θεούς τους, η Αράχοβα αποτελεί τον απόλυτο χειμερινό προορισμό.

Στις κορυφαίες επιλογές για διαμονή είναι τα ξενοδοχεία Santa Marina. Το Santa Marina Arachova hotel διαθέτει 41 δωμάτια και 2 σουίτες προσφέροντας την καλύτερη δυνατή διαμονή σε ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι με πανοραμική θέα.
Στο Santa Marina Arachova Resort & Spa
οι σουΐτες, οι μεζονέτες και η βίλλα υποδέχονται τους απαιτητικούς επισκέπτες που αναζητoύν ένα ιδαίτερα όμορφο περιβάλλον με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Οι σουίτες εξοπλισμένες με έπιπλα ζωγραφισμένα στο χέρι, τζάκι, υφάσματα υψηλής αισθητικής, πολυτελή μπάνια και υπέροχη θέα, δημιουργούν μία ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας. Η διαρρύθμιση του ξενοδοχείου είναι ιδανική για οικογένειες, μια που δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνούν οι σουΐτες μεταξύ τους. Διαθέτουν τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, DVD, minibar, mini χρηματοκιβώτιο και πρόσβαση στο internet.
Το Spa είναι το μεγαλύτερο σε ορεινό ξενοδοχείο στην Ελλάδα. Στις υπηρεσίες που προσφέρει περιλαμβάνονται μία εσωτερική πισίνα με μωσαϊκό, ένα ατμοσφαιρικό χαμάμ, μία σάουνα, ένα τζακούζι, ένα άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο και περιποιήσεις προσώπου και σώματος, με τα Γαλλικά προϊόντα ‘Phytomer & Fleur’s’.
Τα μπαρ «Βράχος» με διακόσμηση βασισμένη στο φυσικό ξύλο και στους πιο όμορφους χειμωνιάτικούς τόνους, είναι τα ιδανικά μέρη για χαλάρωση στο τέλος της ημέρας με ένα ποτό ή κοκτέιλ σε συνδυασμό με την επιβλητική θέα.

Οι Γιορτές στα Santa Marina

Tα ξενοδοχεία Santa Marina Arachova και Santa Marina Arachova Resort & Spa ετοιμάζουν για εσάς ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο πνεύμα των ημερών με εντυπωσιακές γευστικές δημιουργίες από τον Executive Chef Στάθη Θέρμο και πάντα με την μουσική επένδυση από Χριστουγεννιάτικα DJ sets. Την Ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε εορταστικό Βrunch με ιδιαίτερα ελκυστικές επιλογές για κάθε γούστο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα