Οι Gorillaz επιστρέφουν δριμύτεροι την ερχόμενη χρονιά

Οι Gorillaz  επιστρέφουν δριμύτεροι την ερχόμενη χρονιά

"Δουλεύω πάνω σε αυτό και πηγαίνει πολύ καλά" δήλωσε σε συνέντευξή του ο Jamie Hewlett ερωτώμενος για την επιστροφή των Gorillaz

Ο συνιδρυτής των Gorillaz Jamie Hewlett ερωτώμενος κατά τη διάρκεια συνέντευξης για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του συγκροτήματος, δήλωσε ότι η ερχόμενη χρονιά θα είναι γεμάτη με επιτυχίες.

Ενώ η φήμη για την επιστροφή τους έχει κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό, τίποτα επίσημο δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας, μέχρι σήμερα που ο Hewlett  ανακοίνωσε ότι το συγκρότημα βρίσκεται στα στούντιο και ηχογραφεί την νέα δισκογραφική του δουλειά.

 

“Υπολογίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη χρονιά. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και πηγαίνει πολύ καλά. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Δεν θέλω να πω πολλά, αλλά είμαι σε μια φάση πειραματισμού. Αυτό που προσπαθώ να κάνω κατά τη διάρκεια αυτής της δημιουργικής περιόδου είναι να μην επισκέπτομαι εκθέσεις άλλων καλλιτεχνών. Κλείνω τα μάτια και δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι” συμπλήρωσε ο ίδιος.

Οι Gorillaz είναι ένα Αγγλικό μουσικό εικονικό εγχείρημα το οποίο δημιουργήθηκε το 1998 από τον frontman των Blur, Damon Albarn και τον Jamie Hewlett. Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο το 2001,  πουλώντας περισσότερα από 7 εκατομμύρια αντίτυπα,  ενώ ακολούθησαν άλλες τρεις κυκλοφορίες : Demon Days (2005), Plastic Beach (2010), και το τελευταίο The Fall (2011).

Δυστυχώς, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους δίσκου προέκυψαν έντονες διαφωνίες μεταξύ των ιδρυτικών μελών του συγκροτήματος, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν την διάλυσή του.

(Πηγή: pitchfork)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα