Τουρκικές ειρωνείες για το πούλμαν του Παναθηναϊκού

Τουρκικές ειρωνείες για το πούλμαν του Παναθηναϊκού

Ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού αποφάσισε να ακυρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια για την επιστροφή από την Κωνσταντινούπολη και άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Αντιδράσεις σε Τουρκία και Ισπανία (Pics)

Η ήττα – αποκλεισμός της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού από τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη, επέφερε την οργή του προέδρου Δ. Γιαννακόπουλου, ο οποίος αποφάσισε να ακυρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής στην Ελλάδα, υποχρεώνοντας την αποστολή του συλλόγου να πάρει τον δρόμο της επιστροφής με πούλμαν.

Η απόφαση αυτή δεν αντιμετωπίστηκε με τον ίδιο τρόπο από όλους τους παίκτες, με τους Αντώνη Φώτση, Μάικ Τζέιμς, Κρις Σίνγκλετον και Κένι Γκάμπριελ να αρνούνται να ακολουθήσουν την εντολή της διοίκησης. Το μέλλον των τεσσάρων, είναι στον “αέρα”, ενώ αμφίβολο είναι το τι θα αποφασίσει να κάνει ο τεχνικός της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ, με μερίδα του ισπανικού Τύπου να αναφέρει ότι ο ίδιος σκέφτεται το ενδεχόμενο της παραίτησης.

Είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν κυρώσεις στους τέσσερις αθλητές καθώς ο Δ. Γιαννακόπουλος αναμένεται να συναντηθεί με τον Τσάβι Πασκουάλ μέσα στις επόμενες ώρες της ημέρας, ώστε να αποφασίσουν από κοινού ποια θα είναι η τιμωρία. Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο ο Σίνγκλετον δεσμεύεται με συμβόλαιο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι τέσσερις “αποστάτες” επέστρεψαν τελικά στην Αθήνα με δύο διαφορετικές πτήσεις.

Η απόφαση του ισχυρού άνδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, όπως ήταν αναμενόμενο έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η τουρκική εφημερίδα POSTA έχει στο πρωτοσέλιδο της τα γεγονότα στον Παναθηναϊκό, με τον τίτλο που συνοδεύει το ρεπορτάζ να αναφέρει χαρακτηριστικά, “το αφεντικό τρελάθηκε”. Η εφημερίδα γράφει πως ο πρόεδρος της ομάδας ακύρωσε όλα τα εισιτήρια και έβαλε την ομάδα του ως τιμωρία να επιστρέψει στην Αθήνα με το πούλμαν, σε ένα ταξίδι 18 ωρών.

Το εξώφυλλο της Posta:

Για “απόφαση σοκ κάνει λόγο η “Milliyet” στην ιστοσελίδα της, ενώ η “Hurriyet” αντιστοίχως, γράφει πως “ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τρελάθηκε”.

Σχετικό ρεπορτάζ έκανε και η “El mundo deportivo” με την ισπανική εφημερίδα να αναφέρει πως ο προπονητής Τσάβι Πασκουάλ, εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης του αυτή τη χρονική στιγμή.

Από τη δική της μεριά η ισπανική “As” αναφέρει: “Ο πολλές φορές οξύθυμος Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμώρησε την ομάδα σε ό,τι αφορά το ταξίδι επιστροφής, κάνοντάς το με λεωφορείο και όχι με αεροπλάνο! Πριν από τα ματς είχε τάξει πριμ 250.000 ευρώ. Η ήττα άφησε τους παίκτες χωρίς πριμ αλλά με ένα ταξίδι 12 ωρών με λεωφορείο”.

Καρέ από το πούλμαν της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού κατά την επιστροφή της:

EUROLEAGUE / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ / ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΣΑΣ / Eurokinissi Sports) Eurokinissi Sports

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, και οι συνεργάτες του Καταλανού τεχνικού επιβιβάστηκαν κανονικά στο πούλμαν, το οποίο έφτασε το πρωί της Πέμπτης στην Αθήνα.

EUROLEAGUE / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ / ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΣΑΣ / Eurokinissi Sports) Eurokinissi Sports

Η “πράσινη” αποστολή έπρεπε να διανύσει οδικώς 1.097 χιλιόμετρα, ενώ έκανε “στάση” το βράδυ της Τετάρτης στην Ξάνθη όπου και διανυκτέρευσε πριν συνεχίσει το ταξίδι.

EUROLEAGUE / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ / ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΣΑΣ / Eurokinissi Sports) Eurokinissi Sports

 

Η άφιξη Φώτση και Τζέιμς στο Ελ. Βενιζέλος:

ΟΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΤΣΗΣ, ΚΕΝΙ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΚΑΙ ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ ΣΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) Eurokinissi Sports

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα