O Channing Tatum θα κάνει το ‘γοργόνο’ στο remake της θρυλικής ταινίας Splash

default image

O Magic Mike στο ρόλο που αποκάλυψε τις εντυπωσιακές καμπύλες της Daryl Hannah, πίσω στη δεκαετία του '80, στην κλασική ταινία "Η Γοργόνα" με συμπρωταγωνιστή τον Tom Hanks (pic+vid)

Η είδηση της επαναφοράς στη μεγάλη οθόνη μιας μεγάλης επιτυχίας από το παρελθόν δεν είναι σε καμία περίπτωση σπάνιο φαινόμενο. Με τα παραδείγματα των Jurrassic Park, Ghost Busters και όλων των ταινιών με υπερήρωες δεν είναι καθόλου περίεργο που η Disney επιθυμεί να λανσάρει – με όλα της τα οπτικοακουστικά όπλα – την ταινία ‘Η Γοργόνα’ (ή στην αυθεντική τηε έκδοση Splash) από το μακρινό 1984. Αυτή τη φορά όμως, το ρόλο του μυθικού πλάσματος θα ενσαρκώνει άνδρας και όχι γυναίκα και για την ακρίβεια το Chaning Tatum.

 

Για όσους δεν θυμάστε την ταινία, πρόκειται για την ιστορία μιας γοργόνας (Daryl Hannah) που βγαίνει στη στεριά και πέφτει στα “δίχτυα” του Tom Hanks, ο οποίος την ερωτεύεται. Όλα μπερδεύονται όταν ανακαλύπτει πως εκείνη είναι ένα από τα μυθικά πλάσματα του βυθού και η αμερικανική κυβέρνηση επιζητά να τη συλλάβει και να κάνει πειράματα πάνω της. Η εντυπωσιακή Daryl Hannah με το έτσι κι αλλιώς αψεγάδιαστο σώμα, υπήρξε ιδανική για το ρόλο και έμεινε στην ιστορία (μετά την αδερφή του Μέγα Αλέξανδου βεβαίως, βεβαίως) ως η πιο διάσημη γοργόνα του σινεμά.

Σύμφωνα λοιπόν με το Hollywood Reporter, ο δημοφιλής ηθοποιός έχει συμφωνήσει να αναλάβει το ρόλο της Hannah, ως ανδρική γοργόνα σε ένα remake 22 χρόνια μετά, από την ανάποδη. Το ρόλο του Tom Hanks αντίθετα θα αναλάβει η ηθοποιός Jillian Bell. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο έχει συνεργαστεί ξανά, σε ένα ακόμη remake, την ταινία 22 Jump Street.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα