Κομβόι από Supercars και λιμουζίνες σε γάμο στην Κίνα

Κομβόι από Supercars και λιμουζίνες σε γάμο στην Κίνα

Δεν είναι δα και καθημερινό φαινόμενο καμιά 20αρία λίμο και supercar να κυκλοφορούν σε παράταξη στον δρόμο. Συνέβη στην Κίνα, στην διάρκεια ενός γάμου, με τις απαστράπτουσες Ferrari, Rolls Royce και Lamborghini.

Παρά το γεγονός ότι η δύναμη του πεντάλ του ποδηλάτου εξακολουθεί να είναι ο τρόπος που οι περισσότεροι από τους -φτωχούς στην πλειοψηφία τους- κατοίκους της Κίνας χρησιμοποιούν στις καθημερινές μετακινήσεις τους, εν τούτοις υπάρχουν και οι αντιθέσεις που σε αφήνουν άφωνο.

Πρόσφατα λοιπόν στην πόλη Wenzhou, ο κόσμος έμεινε με το στόμα ανοικτό, όταν είδε ένα κομβόι από πολυτελή supercars και χλιδάτες λιμουζίνες να περιφέρεται στους δρόμους.  Προφανώς υπήρχαν περίπου 25 τέτοια αυτοκίνητα, εκ των οποίων 10 ( ή περισσότερα) ήταν Rolls Royce, δύο Ferrari F12 Berlinetta , καθώς και πολλές Lamborghini.

Τα αυτοκίνητα αυτά αποτελούσαν το κομβόι της Rolls Royce στην οποία επέβαινε ένα ζευγάρι το οποίο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

Αν μη τι άλλο, η εικόνα που έχουμε για τον κομμουνισμό αλλά και την Κίνα είναι εντελώς διαφορετική. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα αλλάζουν με καταιγιστικούς ρυθμούς σε αυτή την αχανή χώρα, στην οποία μαζί με την μεγάλη φτώχεια συνυπάρχει και ο απίθανος πλούτος. Χαρακτηριστικά που αν μη τι άλλο συναντάμε στις καπιταλιστικές κοινωνίες.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε προέρχονται από την ιστοσελίδα  CarNewsChina  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα