Μεϊμαράκης: Οι πολίτες έχουν μιλήσει, η ΝΔ μαζί μου έχει γράψει πάνω από 28%

Μεϊμαράκης: Οι πολίτες έχουν μιλήσει, η ΝΔ μαζί μου έχει γράψει πάνω από 28%

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση το πρώτο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή να μην συζητηθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και με ένα άρθρο αλλά να δοθεί αρκετός χρόνος για να συζητηθεί

Τη βούληση της Νέας Δημοκρατίας το πρώτο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή να μην συζητηθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και με ένα άρθρο, ώστε να υπάρχει χρόνος να συζητηθεί εξέφρασε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους προσερχόμενος στα γραφεία της Συγγρού, ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε τη συνάντηση με τον κ. Βούτση ως “εποικοδομητική”, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι θα λειτουργήσει ως έμπειρος κοινοβουλευτικός και θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το κύρος της Βουλής “και σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλουμε όλοι μας”, όπως είπε. Βρήκα ανταπόκριση από τον κ. Βούτση, επισήμανε ο κ. Μεϊμαράκης, σημειώνοντας πως οι Γραμματείς των κομμάτων θα συνεννοηθούν ώστε το Κοινοβούλιο να σταθεί στον αυτόνομο ρόλο του σε υψηλό επίπεδο.

Ο κ. Μεϊμαράκης απέφυγε να απαντήσει ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικά με τα εσωκομματικά της ΝΔ, τονίζοντας πως αυτά δεν ενδιαφέρουν τους πολίτες, αλλά η φοροκαταιγίδα που έρχεται, οι περικοπές μισθών και συντάξεων, των επιδομάτων πετρελαίου θέρμανσης, επιδομάτων για άτομα με αναπηρία. “Οι πολίτες έχουν μιλήσει, η ΝΔ με Βαγγέλη Μεϊμαράκη έχει γράψει πάνω από 28%”, κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη σχετικά με τα εσωκομματικά αναφέρουν τα εξής: “Την ώρα που προχωράει η διαδικασία, ο κ. Μεϊμαράκης δείχνοντας,  τη διάθεσή του για ενότητα και δημοκρατικότητα, και επειδή αυτή τη στιγμή η ΚΕΦΕ έχει την ευθύνη διαχείρισης του κόμματος, προτείνει όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι να έχουν γραφείο στη Συγγρού και να ορίσουν αναπληρωτές σε όλες τις γραμματείες του κόμματος, στη γενική διεύθυνση και στις ΝΟΔΕ.

Έτσι θα υπάρχει συναπόφαση στα θέματα διαχείρισης του κόμματος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα