Πρεμιέρα της νέα Aston Martin DB10, στην επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ

Πρεμιέρα της νέα Aston Martin DB10, στην επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ

Για τις 6 Νοεμβρίου 2015 έχει προσδιοριστεί η πρεμιέρα τηςνέας (24ης στη σειρά) ταινίας του θρυλικού πράκτορα και μαζί της θα γίνει η πρεμιέρα της νέας Aston Martin DB10.

Για μια ακόμη φορά, η Aston Martin θα είναι παρούσα σε κινηματογραφική ταινία του Τζέιμ Μποντ, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Pinewood Studios στο Λονδίνο.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου 2015 και έχει τον τίτλο SPECTRE (SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion) .

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αύριο, σε διάφορα μέρη, όπως τα στούντιο της Pinewood, την Πόλη του Μεξικού, την Ρώμη, την Ταγγέρη , το Μαρόκο, καθώς και στην Αυστρία.

Η σκηνοθεσία είναι του Σαμ Μέντες, και οι πρωταγωνιστές θα είναι οι Ντάνιελ Κρεγκ, Ρέιφ Φάινς, Ναόμι Χάρρις, Λέα Σεϊντού, Μόνικα Μπελούτσι, κ.α.

Όσο για την Aston Martin DB10, αυτή υιοθετεί μια εξελικτική στυλ που κατά πάσα πιθανότητα θα εφαρμοστεί σε προσεχή μοντέλα της φίρμας, που έρχονται σε νέα εποχή κατά την οποία τα μοντέλα της βρετανικής εταιρίας θα εξοπλίζοναι με κινητήρες της Mercedes-AMG.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα