Ο Jimmy Fallon σαν Trump είναι καλύτερος απ’ ό,τι φαντάζεσαι

default image

Ο Trump του Jimmy Fallon έχει περισσότερο ενδιαφέρον και χιούμορ, από τον κανονικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα, εν όψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ (Vid)

Οπλοκατοχή, ξενοφοβία, αντιμουσουλμανική πολιτική, ιμπεριαλισμός, λογοκρισία των αντιφρονούντων media, εθνικισμός και σίγουρα, πολλές δόσεις λαϊκισμού.

Ο Donald Trump έχει όλα τα παραπάνω. Παρόλα αυτά νικάει τους πολιτικούς του αντιπάλους στη μάχη των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα εν όψει προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ και δείχνει να είναι ο επικρατέστερος αντίπαλος της Hillary Clinton.

Το πρόγραμμα του είναι αμφιλεγόμενο και προκαλεί ανησυχία και στις τάξεις του κόμματος του. Μεταξύ άλλων, έχει ταχθεί υπέρ της επίσημης επαναφοράς των βασανιστηρίων (πνιγμών) για απόσπαση πληροφοριών που σχετίζονται με την “εθνική ασφάλεια”.

Ο Trump άλλωστε έχει δεχθεί και την κριτική του ιδίου του Πάπα. “Ένας άνθρωπος που θέλει να οικοδομήσει τείχη και όχι γέφυρες δεν είναι χριστιανός”, είχε πει ο Ποντίφικας.

“Εάν και όταν το Βατικανό δεχθεί επίθεση από το Ισλαμικό Κράτος, που όλοι γνωρίζουμε ότι αποτελεί το απόλυτο τρόπαιό του, μπορώ να σας υποσχεθώ ότι ο Πάπας απλά θα εύχεται και θα προσεύχεται να έχει εκλεγεί πρόεδρος ο Trump”, απάντησε ο Donald Trump για τον εαυτό του.

Αφότου κατηγόρησε το Μεξικό κατά τη διάρκεια, μάλιστα, της πρώτης προεκλογικής ομιλίας του, λέγοντας ότι η χώρα στέλνει στις ΗΠΑ “τα ναρκωτικά, τους εγκληματίες και τους βιαστές του”, το μεταναστευτικό ζήτημα κατέληξε να αποτελεί έναν από τους κύριους πυλώνες της προεκλογικής εκστρατείας του Trump με προσβλητικά σχόλια.

Η δημοφιλία του πάντως, βασίζεται λίγο πολύ στις υποσχέσεις του για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Όλα τα παραπάνω σχολίασε ο κωμικός Jimmy Fallon, με τον μοναδικό του τρόπο:

Όπως και στις πραγματικές ομιλίες, ο Fallon σαν Trump δέχθηκε ερωτήσεις από τους πολιτικούς ρεπόρτερ. “Ναι, λατρεύω την Κου Κλουξ Κλαν”, είπε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. “Και μου αρέσουν και οι αδερφές Καρντάσιαν”. Στην πραγματικότητα πάντως ο Trump έχει πει πως θα έβγαινε ραντεβού με την κόρη του, αν δεν ήταν κόρη του.

Ο “Fallon Trump”, είπε στο παραπάνω βίντεο πως δεν έχει κανένα πρόβλημα “με την προτίμηση που δείχνει προς το πρόσωπο μου, το Ναζιστικό κόμμα”. Όχι και τόσο “fiction” η απάντηση του βέβαια.

Και το καλύτερο σημείο ήταν το εξής. Απευθυνόμενος στη Hillary Clinton, είπε: “Το 2008 έχασες από έναν μαύρο. Τώρα θα χάσεις από έναν πορτοκαλί άνδρα. That’s right, orange is the new black”.

“In 2008, you lost to a black man, but in 2016, you’re going to lose to an orange man. That’s right, orange is the new black”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα