Αυτά είναι τα καλύτερα video games της χρονιάς

Αυτά είναι τα καλύτερα video games της χρονιάς

Τα παιχνίδια που ξεχώρισε το περιοδικό TIME και κατέλαβαν τις υψηλότερες θέσεις στις προτιμήσεις παικτών και κριτικών

Μια σειρά από παιχνίδια που βασίζονται στη λύση μυστηρίων και γρίφων που απαιτούν μεγάλη δόση… υπομονής, περιλαμβάνει η λίστα του περιοδικού TIME με τα καλύτερα video games της χρονιάς.

Σε όσους αρέσει να περνούν πολλές ώρες ακονίζοντας το μυαλό τους, αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να δοκιμάσουν:

NO MAN’S SKY

Πρόκειται για ένα παιχνίδι… υπομονής. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο το εξερευνητή του διαστήματος. Ταξιδεύουν από πλανήτη σε πλανήτη, αναζητούν νέες μορφές ζωής, ψάχνουν αρχαία αντικείμενα και πολλά ακόμη. Ο γαλαξίας είναι δικός τους για να τον γυρίσουν όσο και όποτε θέλουν, έχοντας πάντα στο νου τους κινδύνους που μπορεί να παραμονεύουν σε κάθε γωνία.

Κονσόλα: PlayStation

 

BATTLEFIELD 1

Μπορεί οι διαδικτυακές αποστολές με άλλους αληθινούς παίκτες να αποτελούν μια γοητευτική πρόκληση, όμως το καλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού είναι οι εκστρατείες του. Περιέχει μεγάλη ποικιλία ιστοριών: από τη διάσωση ενός πληρώματος τανκ, την ιστορία ενός ηρωικού πιλότου μαχητικού αεροσκάφους, ως την εξιστόρηση των γεγονότων που έζησε ένας βετεράνος του πολέμου στην εγγονή του μετά από πολλά χρόνια. Το περιβάλλον του παιχνιδιού τοποθετείται στην περίοδο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, και εμπνέεται από πραγματικά γεγονότα.

Κονσόλες: PlayStation, Xbox One

 

VIRGINIA

Οι δημιουργοί του παιχνιδιού υποστηρίζουν ότι επηρεάστηκαν από τον κινηματογραφιστή David Lynch. Μπορεί το παιχνίδι να φαίνεται στην αρχή θολό και κάπως ρηχό, όμως στην ουσία βασίζεται στην παρατηρητικότητα του περιβάλλοντος γύρω από τον παίκτη και προσφέρει πολλές ανταμοιβές. Πρόκειται στην ουσία για μια «προσομοίωση καθημερινότητας» και περιλαμβάνει όλες εκείνες τις συνήθειες καθημερινών ανθρώπων με τη μόνη διαφορά ότι αφορά την πρώτη αποστολή της πράκτορα του FBI Anne Tarver η οποία αναζητά ένα χαμένο αγόρι στην αγροτική περιοχή της Virginia.

 

CRASHLANDS

Τα παλαιού τύπου παιχνίδια ρόλων απαιτούσαν τη συγκέντρωση εμπειρίας (XP) για να ανεβάσουν το επίπεδο των ηρώων και να αποκτήσουν περισσότερες και καλύτερες δυνατότητες. Νέου τύπου video games, όπως το Crashlands, προσφέρουν τη δυνατότητα να βρεις στο πεδίο της μάχης τις ανταμοιβές, να τις πάρεις πίσω στη βάση, και να τις μετατρέψεις σε συναρπαστικές αναβαθμίσεις του χαρακτήρα. Δολοφόνοι εξωγήινων ενώνονται μια κάπως «χαζή» περιγραφή, και καταλήγουν σε μια σειρά από εκατοντάδες συνταγές για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του χαρακτήρα.

Πλατφόρμα: PC

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝEΧΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΕΔΩ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα