5 λόγοι που πρέπει να ασφαλίσεις το σπίτι σου στην Anytime

5 λόγοι που πρέπει να ασφαλίσεις το σπίτι σου στην Anytime
Couple reading newspaper on couch at home Getty Images/Comstock Images

Ασφαλίστε την κατοικία σας πιο οικονομικά από ποτέ, εύκολα και γρήγορα μέσα από τα προγράμματα Anytime Home

Oι πρόσφατες πλημμύρες στην Αθήνα αλλά και η έντονη σεισμική δραστηριότητα στη χώρα μας (βλέπε Κεφαλλονιά)  κατέδειξαν την αναγκαιότητα της ασφάλισης κατοικιών.

Η Anytime μέσα από τα προγράμματα «home» προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν χρηματοδοτήσει την αγορά της κατοικίας τους (ή οποιουδήποτε άλλου ακινήτου) με στεγαστικό δάνειο να εξασφαλίσουν ασφάλεια με χαμηλότερο κόστος.

Ειδικότερα, η Anytime σου προσφέρει 3 προγράμματα ασφάλισης κατοικίας:

•    Economic: Το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσένα που έχεις στεγαστικό δάνειο. Είναι το βασικό πακέτο που απαιτούν οι τράπεζες.

•    Value: Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνετε σε εσένα που έχεις στεγαστικό δάνειο αλλά η τράπεζα απαιτεί επιπλέον καλύψεις ( διαρροή/ θραύση σωληνώσεων, καιρικά φαινόμενα, κ.α.).

•    Premium: Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε κίνδυνο. Καλύπτει το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας & απευθύνεται σε εσένα που θέλεις να ασφαλίσεις το σπίτι σου για κάθε κίνδυνο.

Παράλληλα, εάν έχεις στεγαστικό δάνειο, άλλαξε τώρα την ασφάλεια κατοικίας σου και γλίτωσε πολλά χρήματα! Η  μείωση του κόστους μιας υποχρεωτικής δαπάνης, όταν υπάρχει στεγαστικό δάνειο, αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για όλους! Πόσο μάλλον όταν αυτό μπορεί να γίνει εύκολα και σε λιγότερο από 5 λεπτά, συνδυάζοντας την απλότητα της Anytime και την αξιοπιστία της INTERAMERICAN.

Ασφάλιση κατοικίας στην Anytime γιατί:

1. Όλα τα προγράμματα Anytime Home προσφέρουν ιδιαίτερα οικονομικά ασφάλιστρα και την καλύτερη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής.

2. Στην Anytime, η διαδικασία είναι εύκολη, αφού όλα γίνονται εύκολα και γρήγορα. Τόσο στο κομμάτι της σύναψης συμβολαίου, αφού μπορείτε να το κάνετε μέσω του site της Anytime ή με ένα απλό τηλεφώνημα, όσο και στο κομμάτι της αποζημίωσης, καθώς αυτή καταβάλλεται χωρίς γραφειοκρατία και πολύπλοκες διαδικασίες.

Απλά, υπολόγισε τα ασφάλιστρά σου, αγόρασε το συμβόλαιό σου online με πιστωτική κάρτα και την ίδια στιγμή θα το λάβεις στο email σου. Εκτύπωσε το συμβόλαιό σου και όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την ασφάλισή σου. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα επικοινωνίας, οποτεδήποτε χρειαστεί, για να λύσεις  πιθανές απορίες σου.

3. Τα προγράμματα Anytime Home αποτελούν την απόλυτα αξιόπιστη λύση για την ασφάλιση της κατοικίας σας. Περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες καλύψεις που απαιτεί η τράπεζα και καλύπτουν πλήρως τόσο εκείνους, που έχουν στεγαστικό δάνειο, όσο και εκείνους που θέλουν να καλύψουν το σπίτι τους για κάθε κίνδυνο.

4. Τα προγράμματα Anytime Home, όπως και όλα τα προγράμματα της Anytime, έχουν τη σφραγίδα και την εγγύηση της INTERAMERICAN.

5. Βγαίνεις κερδισμένος μεταφέροντας την ασφάλιση της κατοικίας σου. Απλά συμπλήρωσε τα τετραγωνικά μέτρα της κατοικίας σας, την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισης, δηλώστε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί τε(με πιστωτική κάρτα, με πάγια εντολή ή με μετρητά) αλλά και τη συχνότητα πληρωμής.

Υπολόγισε τώρα τα ασφάλιστρά σου, αγόρασε το συμβόλαιο σου και γλίτωσε πολλά χρήματα από την ασφάλεια της κατοικίας που ήδη έχεις!

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.anytime.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα