Με κινητήρα biturbo 1.8 λ. με 300 ίππους η νέα Alfa Romeo Giulia

Με κινητήρα biturbo 1.8 λ. με 300 ίππους η νέα Alfa Romeo Giulia

Καθώς πλησιάζει η αποκάλυψη της νέας δημιουργίας της Alfa Romeo, ολοένα και έρχονται στο φως της δημοσιότητας περισσότερες πληροφορίες για το νέο πισωκίνητο μοντέλο της μάρκας.

Για τον Ιούνιο είναι προγραμματισμένο το ντεμπούτο της Giulia. Και οι λεπτομέρειες σχετικά με τη ναυαρχίδα της Alfa Romeo αρχίζουν σιγά – σιγά να έρχονται στο φως. Άλλωστε η Giulia δεν είναι ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο… 

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, το αυτοκίνητο θα διατίθεται με έναν καινούργιο biturbo κινητήρα βενζίνης 1.8-λίτρων. Η συνολική ισχύς του μοτέρ θα φτάνει τους 300 PS (220 kW) στις 5.600 σαλ. και η ροπή τα 400 Nm στις 3.800 σαλ.

Ο νέος κινητήρας θα πληροί τις προδιαγραφές Euro 6. Θα συνδυάζεται με ένα διπλού συμπλέκτη αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και θα προσφέρει στο αυτοκίνητο επιτάχυνση από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 6 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 245 χλμ/ώρα.

Εκτός από τον εν λόγω κινητήρα, η Giulia (το όνομα δεν επιβεβαιωθεί, ακόμη) θα προσφέρεται επίσης με κινητήρα 240 PS, ενώ η κορυφαία έξδοση θα εξοπλίζεται με ένα 3.0-λίτρων V6 twin-turbo μοτέρ, απόδοσης περίπου 526 PS. Το μοντέλο θα βασίζεται στην πλατφόρμα Giorgio και θα διαθέτει κίνηση στους πίσω τροχούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα