Active Member: “Αν δεν βλέπαμε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι δεν θα το “παιδεύαμε” ακόμα” – Ακούστε το νέο τραγούδι τους

Active Member: “Αν δεν βλέπαμε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι δεν θα το “παιδεύαμε” ακόμα” – Ακούστε το νέο τραγούδι τους

Δείτε το βίντεο κλιπ και ακούστε το νέο τραγούδι των Active Member. Την Τετάρτη, το κεντρικό live της χρονιάς για την μπάντα, στην Τεχνόπολη (Vid)

“Ξεκινάει μια νέα εποχή για τους Active Member. Καινούριος δρόμος, αχαρτογράφητος”, όπως λένε και αυτοί. Αρχής γενομένης με το νέο άλμπουμ τους, το ” Cosmos Alivas “, το 18ο κατά σειρά.

Οι Active Member έδωσαν την ευκαιρία στο κοινό τους να λάβει μέρος στην παραγωγή του δίσκου. “Ο Cosmos Alivas θα πληρωθεί για να γίνει, δίσκο – δίσκο από αυτούς που θέλουν πραγματικά να γίνει και όχι από μια εταιρεία που στοιχίζει αλφαβητικά τη μουσική”, αυτό ήταν το σύνθημα και το μότο για την υλοποίηση του project.

Το Cosmos Alivas βασίστηκε επί της ουσίας στην ιδέα του crowdfunding. Με 20 ευρώ κάθε φίλος της μπάντας μπόρεσε να βοηθήσει να γίνει το νέο άλμπουμ πραγματικότητα και παράλληλα θα έχει τον δίσκο στα χέρια του έως το τέλος Ιουνίου 2014 σε διπλό και συλλεκτικό βινύλιο με τυπωμένο το όνομά του στο εξώφυλλο. Το σχέδιο στο εξώφυλλο έχει κάνει ο Κωνσταντίνος Καταγάς.

Μιλήσαμε με τον B.D. Foxmoor για το νέο single “Βάστα” αλλά και για το επόμενο live στην Τεχνόπολη στο Γκάζι όπου θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το καινούργιο πόνημα, καθώς και για την εμφάνιση των Active Member στο Rockwave του Ιουλίου.

Το live στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, είναι μια νέα αρχή για εσάς;

Το live στην Τεχνόπολη είναι η κεντρική και μοναδική μας συναυλία για το καλοκαίρι και έχει χαρακτηριστεί σαν αφετηρία για την δεύτερη εποχή μας. Είναι ένα νέο ξεκίνημα, όχι ότι σταματήσαμε ποτέ, αλλά πλέον έχουμε στο μυαλό μας καινούργια και φρέσκα πράγματα. Συμβολικά στην Τεχνόπολη στη σκηνή θα είμαι μόνο εγώ και η Γιολάντα και για λίγο θα ανέβουν κάποιοι φίλοι για να τραγουδήσουν μαζί μας. Είναι μια νέα εκκίνηση.

Οι εκπλήξεις και οι συμμετοχές δεν θα λείψουν από τη σημαντική αυτή βραδιά. Αναφορικά: Νικήτας Κλιντ, Βέβηλος, MCD – o πρώτος Dj των Active Member – και οι  Noova Groova με το τραγούδι tribute στην Γιώτα Γιάννα.

Υπάρχει και το live στο Rockwave που θα συναντήσετε εκείνους με τους οποίους παίξατε μαζί στο Stage Volume 1. Υπάρχει περίπτωση να βγει δισκογραφικά κάτι μέσα από αυτή τη συνάντηση;

Ναι, ακολουθεί το live στο Rockwave στις 11 Ιουλίου. Δεν νομίζω πως θα προκύψει κάτι δισκογραφικά, δεν έχω κάτι στο μυαλό μου. Χαιρόμαστε που υπήρξαμε πάλι παρέα και παίζουμε και λέμε για την ώρα να μείνει εκεί, δεν υπάρχει κάτι ακόμα στα πλάνα.

 

Θα δούμε δίσκο Active Member με πλήρη συμμετοχή του Νικήτα (Xray);

Τώρα πια δεν νομίζω πως μπορεί να υπάρξει άλμπουμ με πλήρη συμμετοχή του Νικήτα. Ο καθένας τραβάει τον δρόμο του.

Στην παραγωγή του νέου άλμπουμ των Active Member, “Cosmos Alivas” συμμετείχε ενεργά και ο κόσμος. Πως πήγε η προσπάθεια αυτή που είναι και η πρώτη σας;

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν συγκινητική, το project πήγε πάρα πολύ καλά. Αν είχαμε και καμιά δυο βδομάδες περιθώριο ακόμα θα πήγαινε ακόμα καλύτερα. Είναι γύρω στα 1.000 άτομα που συμμετέχουν και έχουμε πάρει πολλά μηνύματα, διπλάσια θα έλεγα, από ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν με κάποιο τρόπο. Θα δοθεί η ευκαιρία και στους άλλους.

Είναι κάτι που κι εμείς δεν το είχαμε ξανακάνει, θα το δούμε και μελλοντικά. Είμαστε ευχαριστημένοι έτσι όλοι και εμείς και ο κόσμος. Όσοι άλλωστε βοήθησαν πήραν διπλό βινύλιο που αναγράφει το όνομα ή το ψευδώνυμο του καθενός, αν και οι μισοί δεν ήθελαν να γράφει κάτι.

Για το “Βάστα”: Υπάρχει μια αισιοδοξία στο τραγούδι για αλλαγή. Πώς την προσδιορίζεις;

Είναι το πρώτο single από το άλμπουμ. Ναι, υπάρχει μια αισιοδοξία μέσα από το κομμάτι, μια ασυνήθιστη αισιοδοξία αλλά υπάρχει. Αν δεν βλέπαμε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι δεν νομίζω πως θα το παιδεύαμε ακόμα.

Αυτός ο κόσμος θα αλλάξει χωρίς να ρωτήσει και πολλούς για το πώς. Είναι δρομολογημένο να αλλάξει. Η ελπίδα μου για τον καινούργιο κόσμο έχει μέσα το “Alivas” που σημαίνει ο νεκρός που ξαναγεννιέται με τον τρόπο του.

Αισιοδοξείς ακόμα δηλαδή;

Πιστεύω ότι ο κόσμος γενικά, με την πλανητική έννοια θα λειτουργήσει. Μια παράξενη αρμονία θα τα βάλει σε σειρά όλα. Όλο αυτό υπερβαίνει τα ελληνικά σύνορα. Γίνονται αναφορές στους Μάγιας ας πούμε. Είναι και τα σημάδια. Ένα τέτοιο σημάδι, είναι αυτό που έκανε ο Κομαντάτε Μάρκος, που “σκότωσε” τον εαυτό του. Τα μηνύματα που έχω από τον κόσμο είναι αυτά.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.cosmos-alivas.gr

www.lowbap.com

https://www.facebook.com/ActiveMemberOfficial                         

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Τιμές Εισιτηρίων

Προπώληση

πρώτα 1000 εισιτήρια των 8 ευρώ οδεύουν προς εξάντληση και για αυτό συνιστούμε στους φίλους των Active Member να προμηθευτούν άμεσα το εισιτήριό τους από τα σημεία προπώλησης.

Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα είναι 10 ευρώ

Ταμείο: 12 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Εισιτήρια προπωλούνται στα

Ιμάντας, Σαρρή 46, Πλατεία Ασωμάτων, τηλ. 210 3242 411

www.viva.gr

11876

στα καταστήματα Public

Παπασωτηρίου

Seven Spots

Ιανός

Guest οι Active Member στη συναυλία του Manu Chao στη Θεσσαλονίκη – 23 Ιουνίου

Πρόκειται για τη συναυλία της χρονιάς! Οι Manu Chao La Ventura έρχονται τη Δευτέρα 23 Ιουνίου στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης να ταράξουν τα συναυλιακά δρώμενα της χώρας! Μαζί τους θα είναι οι Active Member, οι Baildsa και η DJ Spery.

Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 12 €,
μετά την εξάντληση τους θα στοιχίζουν 16 €
και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 19€

Σημεία προπώλησης:

Θεσσαλονίκη

(NEO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ) Ticket House, Πλ. Αριστοτέλους 5
Musicland,Μητροπόλεως 102 ,Τηλ. 2310 264880
Stereodisk, Aριστοτέλους 4, Τηλ. 2310 262912

Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) Τηλ.: 210 3608366

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Live Date: Δευτέρα, Ιούνιος 23, 2014

Crews: Manu Chao La Ventura, Active Member, Baildsa, Dj Spery

Location: ΘεσσαλονίκηStage:  Στο λιμάνι της πόλης

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα