5 “άκυροι” ρόλοι των πρωταγωνιστών του Game of Thrones πριν πάρουν τα σπαθιά τους

default image

Δείτε τους κύριους πρωταγωνιστές του Game of Thrones χωρίς σπαθιά και πανοπλίες σε όχι και τόσο "κολακευτικούς" ρόλους (Vids)

Φαντάζεστε τον Ντρόγκο ναυαγοσώστη, την Καλίσι να κυνηγάει δεινόσαυρους και τον πρώην πιστό ακόλουθο του Νάνου να τραγουδάει σε δραματική σειρά;

Και όμως. Όπως είναι φυσικό, οι βασικοί πρωταγωνιστές του Game of Thrones είχαν και πρότερη ζωή πριν το Γουέστερος και έχουν ερμηνεύσει όλοι τους ρόλους, που δεν ήταν πάντα και οι πιο επιτυχημένοι…

 

Δείτε τους πριν πάρουν ανά χείρας τα σπαθιά και τις πανοπλίες τους:

#5. Rory McCann

Ο Σάντορ Κλέγκεϊν είναι μέλος του Οίκου Κλέγκεϊν. Είναι ο μικρός αδερφός του Γκρέγκορ Κλέγκεϊν.Το ψευδώνυμο του είναι “Σκύλος” για την βάρβαρη φύση του και την ανυπακοή του στα αφεντικά του άλλα και στην οικογένεια. Θεωρείται ένας από τους πιο επικίνδυνους πολεμιστές στο Γουέστερος, και αρέσκεται στο να παινεύει τον εαυτό του.

Ως εδώ καλά. Πριν γίνει “σκύλος”, ο Rory McCann ήταν ο “Άδωνις” στη σειρά Porridge του BBC. Ιδού:

#4. Liam Cunningham

Ο Ντέιβος Σήγουορθ, κοινώς αποκαλούμενος ο Ιππότης των Κρεμμυδιών,ήταν κάποτε λαθρέμπορος,αλλά μετά την Επανάσταση του Ρόμπερτ χρίστηκε ιππότης και είναι ο πιο ειλικρινής και πιστός υποστηρικτής του Στάννις Μπαράθηον. Είναι καπετάνιος της Μαύρη Μπέθα,του παλιού του πλοίου με το οποίο έκανε λαθεμπόριο.

Έχει επτά γιούς, πολλοί από τους οποίους υπηρετούν σε πλοία στο στόλο του Στάννις. Η σύζυγός του προσέχει τα εδάφη του στο Ακρωτήριο της Οργής. Ο Ντέιβος δημιούργησε το δικό του οικόσημο, ένα μαύρο πλοίο με ένα κρεμμύδι στα πανιά σε γκρί φόντο. Τον υποδύεται ο Liam Cunningham στην σειρά.

Ο οποίος Liam Cunningham είχε παίξει στο Dog Soldiers του 2002 όπου γινόταν… λυκάνθρωπος.

#3. Emilia Clarke

Η Νταινέρυς Ταργκάρυεν, γνωστή ως Νταινέρυς Θυελλογέννητη ή Ντάνυ, είναι το τελευταίο επιβεβαιωμένο μέλος του αρχαίου Οίκου Ταργκάρυεν και ένας από τους πρωταρχικούς χαρακτήρες στη σειρά των βιβλίων. Στην τηλεοπτική μεταφορά την Νταινέρυς υποδύεται η Emilia Clarke.

Ο ρόλος της στο Triassic Attack δεν ήταν και τόσο κολακευτικός η αλήθεια είναι και δεν προμήνυε με τίποτα την επιτυχημένη συνέχεια στην καριέρα της.

#2. Jason Momoa

Ο Καλ Ντρόγκο ήταν ο ισχυρός πολέμαρχος των φοβερών Ντοθράκι νομάδων. Η Νταινέρυς Ταργκάρυεν τον παντρεύτηκε στην αρχή της ιστορίας. Στην Τηλεοπτική Μεταφορά,τον Ντρόγκο υποδύεται ο Jason Momoa.

Ο οποίος πέρασε και από το Baywatch.

#1. Jerome Flynn

 

Ο Μπρον είναι ένας μισθοφόρος ταπεινής καταγωγής με μεγάλη ικανότητα και ιδιαίτερη πονηριά. Στην σειρά,τον υποδύεται ο Jerome Flynn. Που έγινε τραγουδιστής για τις ανάγκες του ρόλου στη δραματική σειρά Soldier Soldier.

Και τέλος, για να μην ξεχνιόμαστε:

 

(Με πληροφορίες από: Cracked, wiki.westeros.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα