Βίντεο: Διακινδυνεύουν τη ζωή τους στο Γύρο του θανάτου με εισιτήριο ούτε 1$

Βίντεο: Διακινδυνεύουν τη ζωή τους στο Γύρο του θανάτου με εισιτήριο ούτε 1$

Παίζουν καθημερινά την ζωή τους «κορώνα- γράμματα» στον γύρο του θανάτου, στην Ινδία, αφού τα οχήματα που οδηγούν δεν κάνουν ούτε για παλιοσίδερα...

Βλέποντας το ζευγάρι που κινείται επάνω σε ένα 800 κ.ε. Suzuki Maruti και μια μοτοσικλέτα Kawasaki Z του 1980, η φράση που αυθόρμητα έρχεται στα χείλη σου, δεν είναι άλλη από το, «μα είναι ποτέ δυνατόν;». 

Και όμως είναι. Όλα αυτά συμβαίνουν στην Ινδία. Όποιον και να ρωτήσεις, στις δυτικές χώρες, για το που μπορεί να χρησιμεύσουν το Maruti και η Kavasaki, η απάντηση που θα σου δώσει, χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι, ότι το μόνο για το οποίο αξίζουν, είναι για να πουληθούν για παλιοσίδερα.

Όμως, αυτό δεν πτοεί την Pooja και τα άλλα μέλη της ομάδας. Προφανώς  και το λέει η ψυχή τους, για να κάνουν όλες αυτές τις απίθανες φιγούρες στο Γύρο του θανάτου, κινούμενοι στις πλευρές ενός στρογγυλού «πηγαδιού», το ύψος του οποίου φτάνει τα 8 μέτρα.

Όσον αφορά τα μέτρα ασφαλείας; Ούτε λόγος να γίνεται. Η Pooja λέει ότι είναι τυχερή αφού στο παρελθόν είχε τραυματιστεί τέσσερις φορές. Ευτυχώς για την ίδια, τα ατυχήματα δεν ήταν σοβαρά. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος, ότι πολλοί συνάδελφοί της έχουν χάσει την ζωή τους, προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν το κοινό.

Και όλα αυτά, οι κασκαντέρ στην Ινδία τα κάνουν με εισιτήριο που δεν φτάνει ούτε το 1 δολάριο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα