Χωράνε οι Beatles στην μικρή σου οθόνη;

Χωράνε οι Beatles στην μικρή σου οθόνη;

To NBC ετοιμάζει μία σειρά 8 επεισοδίων για το μεγαλύτερο συγκρότημα όλων των εποχών. Θα χωρέσουν τα Σκαθάρια στη μικρή μας οθόνη;

Το NBC μοιάζει να αναζητά απεγνωσμένα τη θέση του στη σύγχρονη prime time τηλεθέαση, στην οποία πάλαι ποτέ μεσουρανούσε. Οι τελευταίες του κινήσεις δείχνουν ότι προσπαθεί να καθιερωθεί στο νέο είδος τηλεόρασης που αποκαλείται «event TV» (στη live τηλεοπτική αναπαράσταση της «Μελωδίας της Ευτυχίας», για παράδειγμα) και, γενικότερα, στην νοσταλγική αναβίωση της ποπ κουλτούρα (όπως στην τηλεοπτική μεταφορά του «Μωρού της Ρόζμαρι»).

Η νέα ιδέα έρχεται από τον παραγωγό Μάικλ Χερστ, τον δημιουργό του «The Tudors», ο οποίος γράφει το σενάριο μίας νέας σειράς 8 επεισοδίων πάνω στην άνοδο των «Beatles» και την επικράτησή τους διεθνώς ως την μεγαλύτερη μπάντα όλων των εποχών.

Η θρυλική ιστορία των 4 αγοριών από το Λίβερπουλ που έγιναν παγκόσμιο φαινόμενο αποτελεί πρόκληση. Ελάχιστες απόπειρες έχουν γίνει για να αποτυπωθούν οι Τζον Λένον, Πολ ΜακΚάρντνεϊ, Τζορτζ Χάρισον και Ρίνγκο Σταρ σε μικρή και μεγάλη οθόνη. Kάποια σκόρπια ντοκιμαντέρ («Birth of the Beatles», «The Compleat Beatles», «Beatles Stories», «The Beatles Anthology» ανάμεσα σε άλλα), ή τα ημίωρα επεισόδια της σειράς «The Beatles» που προβάλλονταν από το 1965 έως το 1969 στις αμερικανικές τηλεοράσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα