Κερδίστε βιβλία από το BusinessBooks!

Κερδίστε βιβλία από το BusinessBooks!

Το BusinessBooks , βιβλιοπωλείο αποκλειστικά επιχειρησιακών βιβλίων, προσφέρει εντελώς δωρεάν:

– σε 3 νικητές, ένα αντίτυπο από τα εξής βιβλία:

– Χτίσε το όνομά σου: Αξιοποίησε το ταλέντο σου και ξεχώρισε

– Πώς να διαχειριστείτε σωστά τον χρόνο σας: Time Management

– The Devil’s Advocate: 100 Business Rules You Must Break

– σε όλους τους διαγωνιζόμενους, ένα εκπτωτικό κουπόνι για αγορά επιχειρησιακών βιβλίων από το www.BusinessBooks.gr.

Συμπληρώστε τη φόρμα , μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε!

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 και η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω e-mail.

Το BusinessBooks διαθέτει στο αναγνωστικό κοινό ελληνικά και ξενόγλωσσα επιχειρησιακά βιβλία, τα οποία καλύπτουν τις εξής κατηγορίες:

*Διοίκηση

*Μάρκετινγκ

*Λογιστική

*Οικονομικά

*Πληροφορική

*Δίκαιο

*Διάφορα (π.χ. Αυτοβελτίωση, Τουρισμός, Υγιεινή)

Το BusinessBooks έρχεται κοντά σας με το φυσικό βιβλιοπωλείο που μόλις άνοιξε στην καρδιά της Αθήνας, πέντε λεπτά από το σταθμό μετρό Πανεπιστήμιο, Μαυρομιχάλη 5.

Το βιβλιοπωλείο, συνεργαζόμενο με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ξένους εκδοτικούς οίκους, προσφέρει προσεκτικά επιλεγμένα βιβλία, σύγχρονα και ποιοτικά, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης, εξασφαλίζει για τους επισκέπτες μεγάλες προσφορές, εκπτώσεις και πακέτα βιβλίων, ενώ προτείνει τίτλους και ενημερώνει για τα best-sellers.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στον φιλόξενο και μοντέρνο χώρο, να αφεθείτε στη μαγεία όλων των επιστημών, να αναζητήσετε τους τίτλους που επιθυμείτε. Το εξειδικευμένο κι έμπειρο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας υποδεχθεί, να σας συμβουλεύσει και να σας προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση. Μάλιστα, το βιβλιοπωλείο διαθέτει χώρο αναγνωστηρίου. Επισκεφθείτε το μοναδικό εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο επιχειρησιακών βιβλίων!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα