Παναγιώτης Μελάς στο NEWS 247: Ανεξαρτητοποιήθηκα γιατί δε δέχομαι να μου επιτίθενται με αισχρά ψέματα και κακοήθειες

Παναγιώτης Μελάς στο NEWS 247: Ανεξαρτητοποιήθηκα γιατί δε δέχομαι να μου επιτίθενται με αισχρά ψέματα και κακοήθειες
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) Παναγιώτης Μελάς, κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του μέλους ή στελέχους της ΝΔ κ. Σουκούρη και κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας, για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, της βουλευτού του ίδιου κόμματος (ΑΝΕΛ) Σταυρούλας Ξουλίδου, την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Αποχωρεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Παναγιώτης Μελάς

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων γνωστοποίησε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Α’ Πειραιά Παναγιώτης Μελάς.

Σε επικοινωνία με το news247, ο κ.Μελάς δήλωσε: “Ανεξαρτητοποιήθηκα γιατί δε δέχομαι να μου επιτίθενται με αισχρά ψέματα και κακοήθειες επειδή έχω αποφασίσει να ψηφίσω κατά συνείδηση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εγώ ψηφίζω με βάση τη συνείδηση μου. Νομίζει κανείς ότι θα εκβιάσει με αυτό τον τρόπο;”

Στο ερώτημα τι θα πράξει στο εξής, ο κ.Μελάς διευκρίνισε ότι δεν έχει καμία σκέψη στο μυαλό του για επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία, οι αξίες της οποίας είναι όπως είπε μέσα του, όχι όμως και η αντιμνημονιακή πολιτική.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του κ. Μελά, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μένουν πλέον με 12 βουλευτές. Οι ανεξάρτητοι βουλευτές ανέρχονται πλέον σε 24. Εξ αυτών οι 16 έχουν δημιουργήσει την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών προκειμένου να καταθέτουν ερωτήσεις και να έχουν εκπροσώπηση ωστόσο δεν έχουν κοινή γραμμή για την προεδρική εκλογή, ενώ 8 βουλευτές δεν έχουν ενταχθεί πουθενά.

Η ανεξαρτητοποίηση του κ. Μελά έρχεται μετά τη δημόσια δήλωσή του ότι θα πράξει κατά συνείδηση στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και την αντίδραση του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα