Spotify: Αναβίωση της ταινίας “Αρμαγεδδών” κατά τη προσγείωση του Philae

Spotify: Αναβίωση της ταινίας “Αρμαγεδδών” κατά τη προσγείωση του Philae

Οι χρήστες της υπηρεσίας Spotify συνδύασαν την προσγείωση του Philae, στον κομήτη 67P με το soundtrack της ταινίας Αρμαγεδδών, "I Don't Want To Miss A Thing".

Η υπηρεσία Spotify, κατά καιρούς καταγράφει τη συχνότητα με την οποία επιλέγεται ένα τραγούδι και τη συχνότητα αναπαραγωγής του, από τους χρήστες της υπηρεσίας. Συνήθως, καταγράφει τη συχνότητα αναπαραγωγής κομματιών που έχουν πρόσφατα κυκλοφορήσει για να καταγράψει την επιτυχία που έχουν τα νέα τραγούδια.

Αυτή τη φορά με αφορμή την προσγείωση του Philae στον Κομήτη  67P/Τσουριούμοφ-Γκερασιμένκο, στις 12 Νοεμβρίου παρατηρήθηκε ένα σπάνιο γεγονός όσον αφορά την επιλογή και αναπαραγωγή τραγουδιού από τους χρήστες, καθώς την κορυφή δεν κατέκτησε κάποια νέα επιτυχία αλλά, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε η υπηρεσία το τραγούδι που είχε τη μεγαλύτερη προτίμηση κατά το διήμερο 12 και 13 Νοεμβρίου, ήταν το “I Don’t Want To Miss A Thing”, το τραγούδια από την ταινία Armageddon, που προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1998.

Οι χρήστες του Spotify φαίνεται να συνδύασαν τη προσγείωση του Philae, με το συγκεκριμένο τραγούδι, εκτινάσσοντας την αναπαραγωγή του στα ύψη.

Οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας αποφάσισαν να δημοσιεύσουν τα στοιχεία μετά από tweet κάποιου χρήστη.

Πηγή: PopularScience

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα