Μητσοτάκης: ‘Ακροδεξιό κόμμα οι ΑΝΕΛ’. Χρυσοβελώνη: ‘Μέσα στη ΝΔ θα βρει πράγματι ακροδεξιούς’

Μητσοτάκης: ‘Ακροδεξιό κόμμα οι ΑΝΕΛ’. Χρυσοβελώνη: ‘Μέσα στη ΝΔ θα βρει πράγματι ακροδεξιούς’

Αντιπαράθεση Κυριάκου Μητσοτάκη με του ΑΝΕΛ, έπειτα από δηλώσεις του πρώτου πως το κόμμα της συγκυβέρνησης θεωρείται από την Ευρώπη ακροδεξιό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, όπου μεταξύ άλλων άφησε αιχμές κατά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Το γάντι σήκωσε από την πλευρά των ΑΝΕΛ η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος για την προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε στα ομοφοβικά και ρατσιστικά όπως είπε σχόλια του Δημήτρη Καμμένου ενώ συμπλήρωσε. “Οι Ευρωπαίοι έχουν χαρακτηρίσει το κόμμα του κυρίου Καμμένου ακροδεξιό”.

Άμεση ήταν η αντίδραση της κα. Χρυσοβελώνη: “Εξαπολύοντας την ανυπόστατη κατηγορία περί «ακροδεξιού» εναντίον του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλλον πάσχει από τυφλότητα. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ένα δημοκρατικό κεντροδεξιό κόμμα” είπε.

Συνεχίζοντας την ανακοίνωση η εκπρόσωπος του κόμματος σημείωσε: “Αν «ανοίξει τα μάτια» του και κοιτάξει δίπλα του μέσα στη Νέα Δημοκρατία, θα βρει πράγματι ακροδεξιούς, ομοφοβικούς και οπαδούς του Λεπέν. Ο ένας εξ αυτών μάλιστα, με τον οποίο έχει καλή προσωπική χημεία, προφανώς επειδή τους ενώνει το γεγονός ότι υπήρξαν και οι δύο υπουργοί των απολύσεων, είναι συνυποψήφιός του για την αρχηγία της Ν.Δ.” αναφερόμενη προφανώς στην υποψηφιότητα Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Πρόεδρος αντέδρασε άμεσα στην υπόθεση Καμμένου

Εξάλλου, η κα. Χρυσοβελώνει αναφέρθηκε στο ζήτημα Δημήτρη Καμμένου και σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News: “Στην συγκεκριμένη υπόθεση ήταν άμεση η αντίδραση του Προέδρου, που διεμήνυσε ότι δεν μπορεί να μένει καμία σκιά σε θέματα ηθικής τάξεως. Πάντως, είναι γεγονός ότι οι πολιτικοί αντίπαλοί μας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την παραμικρή ευκαιρία για να πλήξουν κατά κύριο λόγο τους ΑΝΕΛ και να τορπιλίσουν τη συνοχή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υποτιμώντας για μια ακόμη φορά την ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Δεν θα τα καταφέρουν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα