Τα ‘χρυσά’ αντικείμενα των ταινιών

Τα ‘χρυσά’ αντικείμενα των ταινιών

Εσείς μέχρι που θα φτάνατε για την αγαπημένη σας ταινία;

Ο καθένας από εμάς έχει μια αγαπημένη ταινία. Μια ταινία που τον σημάδεψε και επηρέασε όλη την υπόλοιπη ζωή του. Μια ταινία που πιθανόν θα καθόρισε το ποιος θα είναι στο μέλλον (pics)

Μέχρι που θα μπορούσατε να φτάσετε εσείς για την αγαπημένη σας ταινία; Θα δίνατε πολλά εκατομμύρια για το φόρεμα της αγαπημένης σας πρωταγωνίστριας;

Ας δούμε αντικείμενα ταινιών και σειρών που πουλήθηκαν έναντι αμύθητων ποσών σε δημοπρασίες.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ MULDER – 6.000 ΔΟΛΑΡΙΑ

 

Ο αστυνομικός το FBI Fox William Mulder, πάγωνε το αίμα των υπόπτων κάθε φορά που έδειχνε την αστυνομική του ταυτότητα. Η ταυτότητα αυτή από τη σειρά The X-Files πουλήθηκε για 6.000 δολάρια.

Η ΤΣΑΝΤΑ ΤΩΝ GHOSTBUSTERS – 130.000 ΔΟΛΑΡΙΑ

 

Η ομάδα των επιστημόνων που κυνηγούσε φαντάσματα για να τα συλλάβει είχε συνεπάρει το κοινό τη δεκαετία του 1980. Και όλα αυτά με τη βοήθεια του Proton Pack. Η ειδική αυτή «τσάντα» με τα καλώδια και τις σωλήνες που φορούσαν βοηθούσαν στην αποστολή τους και πουλήθηκε για 130.000 δολάρια.

ΣΧΕΔΙΟ KING KONG – 200.000 ΔΟΛΑΡΙΑ

 

να έμοιαζε τεράστια αλλά στην πραγματικότητα δε ξεπερνούσε τα 60 εκατοστά. Το μεταλλικό του σχέδιο πωλήθηκε το 2009 για 200.000 δολάρια.

ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ LUKE ΑΠΟ ΤΟ STAR WARS – 240.000 ΔΟΛΑΡΙΑ

 

O πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας « Ο Πόλεμος των Άστρων» Luke Skywalker, εμφανίζεται στο Επεισόδιο 4 – Μια Νέα Ελπίδα, στο οποίο αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι του και να γίνει μαθητής του Δάσκαλου Obi-Wan «Ben» Kenobi. Το όπλο του κατά τη διάρκεια των γαλαξιακών αγώνων πουλήθηκε για 240.000 δολάρια.

Δείτε τα υπόλοιπα αντικείμενα εδώ

(Πηγή:  Fortunegreece.com)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα