«Southpaw»: Ακόμη μια ανατριχιαστική μεταμόρφωση του Τζέικ Τζίλενχαλ

«Southpaw»: Ακόμη μια ανατριχιαστική μεταμόρφωση του Τζέικ Τζίλενχαλ
JAKE GYLLENHAAL stars in SOUTHPAW. Photo: Scott Garfield © 2014 The Weinstein Company. All Rights Reserved. © 2014 The Weinstein Company. All Rights reserved.

Στον απόηχο της μεταμόρφωσής του για το «Nightcrawler», ο Τζέικ Τζίλενχαλ παίρνει σκυτάλη από το οργισμένο είδωλο του Ρόμπερτ Ντε Νίρο για το ρόλο ενός μποξέρ στο «Southpaw» του Αντουάν Φουκουά. Η πρώτη εικόνα είναι τρομακτική...

Για τις ανάγκες του  «Nightcrawler» του Νταν Γκιλρόι, ο Τζέικ Τζίλενχαλ δεν δίστασε να χάσει 15 κιλά, να γίνει αγνώριστος και να φτάσει μέχρι και το νοσοκομείο τραυματίζοντας τον εαυτό του στα απαιτητικά γυρίσματα, μπαίνοντας αυτόματα στη μεγάλη λίστα των ηθοποιών που μεταμορφώθηκαν διακινδυνεύοντας ακόμη και την υγεία τους στο όνομα της Τέχνης (βλ. Κρίστιαν Μπέιλ στο «The Machinist», Σαρλίζ Θερόν στο «Monster»…).

Δείτε ακόμηΟ Τζέικ Τζίλενχαλ αγκαλιάζει την παράνοια στο πρώτο τρέιλερ του «Nightcrawler»

Μόνο που απ’ ότι φαίνεται αυτό δεν ήταν αρκετό για τον 33χρονο ηθοποιό που αμέσως μετά «φούσκωσε» για τις ανάγκες του «Southpaw» του Αντουάν Φουκουά στο οποίο υποδύεται τον πρωταθλητή Billy “The Great” Hope, σε ένα ρόλο που φέρνει μνήμες από το «Οργισμένο Είδωλο» και την ανάλογη μεταμόρφωση του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην κλασική ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα